Vrag se skriva v detajlih, trdijo moški. V tem je razlika med dobrim in odličnim seksom

20. julij 2020

Vrag se skriva v detajlih, trdijo moški. V tem je razlika med dobrim in odličnim seksom

20. julij 2020

Ali ste se šele spoznali ali pa ste intimni že leta – razumevanje, kaj si želi druga oseba, je osnovni pogoj za »posteljni ognjemet«.

Moški pravijo, da obstaja osem stvari, ki ločijo dober seks od odličnega.

Raziskovanje – to se ne bo zgodilo med vsakim seksom, a vsakič, ko poskusite s partnerjem kaj novega, nekoliko popestrite svoje spolno življenje.

Kemija – sliši se kot kliše, vendar je to res eden najpomembnejših vidikov odličnega seksa. Brez kemije ni dobrega seksa. Tako preprosto je to!

Obremenjevanje z nepomembnimi stvarmi – neprijetno bo samo, če vi tako dovolite. Čeprav lahko najintimnejši človeški odnos povzroči neprijetne situacije, kot so neprijetni ali čudni telesni zvoki, ne razmišljajte o tem. Oseba, s katero ste intimni, take stvari

Partner, ki vas vzburja – Ne, to ni isto kot čeden partner. Včasih je preprosto dobro biti z nekom, ki noro fizično privlači, ne glede, kako izgleda, še posebej, če imata podobne življenjske želje in stališča.

Predigra – kdo ve, kolikokrat ste že prebrali ali slišali o pomenu predigre. Je tako pomembna, da je to preprosto neizogibna tema. Za mnoge je predigra pomembnejša od samega seksa. Sploh, ker če traja dlje, je toliko boljši tudi seks.

Naravna komunikacija – Ne glede, ali ste se šele spoznali, ali ste intimni že leta – razumevanje in poslušanje tega, kar si druga stran želi, je nujno potrebno. Naravna komunikacija prihaja seveda naravno – ali imate to v sebi, ali pa tega nimate.

Surovo poželenje – to je takrat, ko se na nenavaden način poklopi vse: čas, kraj, oseba in razpoloženje. Takrat vse v in okoli vas gori. Na žalost pa se to ne zgodi pogosto.

Partnerjev užitek – vedno lahko čutite, kadar partner ni čisto prisoten. Če deluje, kot da v seksu ne dobi popolnoma nič, potem tudi vam razpoloženje samodejno pade. Če sta navdušena oba in želite videti zadovoljenega partnerja, potem tudi tehnika in izkušnje niso več tako pomembne.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close