Vrag v telesu angela: Vsi jo sovražijo, ker se vse čas hvali, kako je bogata

10. avgust 2020

Vrag v telesu angela: Vsi jo sovražijo, ker se vse čas hvali, kako je bogata

10. avgust 2020

Pred zaroko z Brooklynom Beckhamom se je zabavala z moškimi, ki so bili na slabem glasu.

Mnoge je prejšnji mesec presenetila novica, da se je sin Victorie in Davida Beckhama zaročil z igralko Nicolo Peltz. Parček je v zvezi slabo leto, natančneje od oktobra 2019.

https://www.instagram.com/p/CDLjAg9hoy2/

Vendar negativni komentarji niso zmedli 21-letnika in njegove štiri leta starejše zaročenke. Da sta s sinovo izbiro zadovoljna tudi Victoria in David, sta dokazala z objavami na družbenih omrežjih.

https://www.instagram.com/p/CCgQlxdJj5D/

Ameriška elita

Čeprav je Nicolo zaroka pripeljala v središče pozornosti, je bodoča gospa Beckham ameriški javnosti zelo dobro poznana. Je najmlajša hči milijarderja Nelsona Peltza, ki ima kar 10 otrok. Nicola se je rodila v zakonu z nekdanjo manekenko Claudio Hefner in sodeč po fotografijah, sta si mama in hči podobni kot jajce jajcu.

https://www.instagram.com/p/B-aX46chvaM/

Bolj kot igralska kariera je zanimivo njeno ljubezensko življenje

V dosedanjih intervjujih je Nicola dejala, da je bila v otroštvu čisto fantovski tip, saj je sanjala, da bi postala profesionalna igralka hokeja. Vse pa se je spremenilo, ko je se pri 12. letih vpisala v igralsko šolo. Že leto kasneje je dobila prvo priložnost, da zaigra v filmu. Njena najbolj vidna vloga je bila v filmu Transormerji: Doba izumiranja.

Mediji pa so, bolj kot njeno kariero, spremljali njeno ljubezensko življenje.

Pred Brooklynom je svetlolaska prijateljevala z Justinom Bieberjem in Anvarom Hadidom, bratom slavnih manekenk, Belle in Gigi Hadid.

Osovražena hollywoodska mladenka

Čeprav ima angelski obraz, je, sodeč, po opisu prijateljev in znancev, Nicola bolj podobna hudiču, saj jo je svoj čas klicali »hollywoodsko slabo dekle«.

https://www.instagram.com/p/BwdOvS0A4c9/

O njeni osebnosti je javno spregovorila njena kolegica Bella Thorn, ki je za HuffPostLive povedala:

»Ne sovražim je zaradi tega, ker je milijarderka, sovražim jo zato, ker vsakemu kaže, kako bogata je. Njeni bratje in sestre niso tako hudobni, samo ona je taka. Eden izmed razlogov, zakaj je ne maram je tudi ta, ker je odraščala v bogastvu in nikoli ji ni bilo treba delati.«

Foto: Profimedia, Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close