“Vražja dama” Pika Zrim razkrila podrobnosti o zmanjšanju prsi

26. oktober 2021

“Vražja dama” Pika Zrim razkrila podrobnosti o zmanjšanju prsi

26. oktober 2021
Avtor: Osebni arhiv

Priljubljena vplivnica, ki trenutno nastopa v resničnostnem šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, nam je razkrila, zakaj si je privoščila poseg zmanjšanja oprsja.

Pika Zrim je z nastopom v šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame na Planetu pritegnila pozornost tudi uporabnikov foruma Starševski čvek, ki so se sicer spraševali od kod prihaja, a Pika je pred kamerami nase opozorila predvsem z lepotnim posegom.

Razkrila je, da je letos februarja prestala poseg zmanjšanja oprsja, s katerim si je prsi s košarice F pomanjšala na C. Pred in med menopavzo – začelo se je okrog 50. leta – so ji namreč močno zrasle (prej je nosila košarico D), kar jo je začelo ovirati pri vsakodnevnih opravilih.

“Vedno so me motila velika prsa, tudi estetsko mi ni bilo všeč, ampak s pogostimi bolečinami v vratu in posledično glavoboli, je bilo to razmišljanje intenzivno zadnji dve leti vsako jutro, ko sem se oblačila in čez dan, ko so se začele bolečine.”

To težo je torej čutila vsak dan, poleg tega so ji že naramnice modrčka predstavljale neko oviro, pravi.

Najbolj jo je bilo strah narkoze

Bolj kot operacije same jo je bilo strah psihičnih priprav nanjo, saj na nobeno operacijo ne gre miroljubno, je razložila. “Najbolj me je bilo strah narkoze, ali se bom zbudila. Bolečine me ni bilo strah, saj prvi teden dobivaš protibolečinske tablete, kasneje pa ni bilo neke posebno hude bolečine.”

Za košarico C, eno številko manjšo kot jo je imela prej, se je odločila po posvetu s kirurgom, s katerim sta se strinjala, da bo ta glede na njeno postavo in proporce najboljša izbira.

Lažja za en kilogram in ožja za deset centimetrov

Okrevanje po triurni opreaciji ni bilo težko, saj si o vsem že prej seznanjen, nam je še povedala in opisala, kako so bili videti tedni in meseci po operaciji. “En mesec ne smeš dvigovati težkih bremen, uporabljati zgornjega dela telesa, šest mesecev po posegu moraš nositi športni nedrček noč in dan (vsaj jaz sem ga). Po šestih tednih naj bi se vsaka vrnila v svoja vsakdanja opravila, seveda vseeno z neko zdravo mero.”

Pika je danes z rezultatom več kot zadovoljna, saj je lažja za en kilogram, njen obseg pa je manjši za kar deset centimetrov. “Če bi ženske vedele, kakšno olajšanje je to, bi se takoj odločile vsaj za prvi korak: posvet pri kirurgu.”

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close