Vrgli so ga iz letala, ker je namesto maske nosil ženske spodnjice!

24. december 2021

Vrgli so ga iz letala, ker je namesto maske nosil ženske spodnjice!

24. december 2021
Avtor: Twitter

Adamu Jennu so naročili, naj odide z letala linije United Airlines, potem ko je namesto maske nosil na obrazu roza spodnjice, da pokaže “absurdnost” novih pravil.

V posnetku, ki ga je posnel eden izmed potnikov in je zaokrožil po spletu, vidimo Adama Jenna, ki ima na obrazu nameščene roza tangice pred svojim letom iz Fort Lauderdalea do Washingtona.

V posnetku slišimo stevardeso, kako Adamu reče: “Morali boste iz letala. Ne bomo vam dovolili potovati.”

Floridčan Jenne nazaj vpraša: “Zakaj?”, nakar mu zaposlena odgovori, da ne sledi pravilom glede mask.

Ko so 38-letnika odstranili z leta, se v posnetku sliši še druge potnike, kako vzklikajo v podporo, nekateri pa so celo tudi samo vstali, da bi zapustili letalo.

Enega izmed njih se sliši, kako vzklikne: “Ali so ga res vrgli iz letala, ker nosi masko? Ne grem se tega, pozabite, odhajam.”

Jenne pa trdi, da se je za svojo potezo odločil, da pokaže, kako absurdna so pravzaprav pravila glede mask na letalih.

Nič ni bolj absurdnega, kot to, da moram nositi masko, dokler ne pridem na določeno višino leta, da si končno lahko naročim pivo in prestice. In zdi se mi, da je prikazovanje te absurdnosti z ženskim perilom na obrazu popolno.

Pravila United Airlines velevajo, da mora maska popolnoma pokriti nos in usta – za kar Jenne pravi, da so njegove spodnjice dosegle.

Prav tako je povedal, da so mu sedaj prepovedani vsi leti linije United Airlines in da so ga že vrgli iz leta Delta Airlines, ko je storil isto.

United Airline ne želijo komentirati.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close