Vrnitev ‘skinny’ jeansa: najbolj trendovske ponuja francoska znamka!

18. februar 2019

Vrnitev ‘skinny’ jeansa: najbolj trendovske ponuja francoska znamka!

18. februar 2019

Saj smo vedele, da se bodo ozke kavbojke, t.i. ‘skinny jeans’, vrnile in to kmalu. Trendsetterke prisegajo na ‘high-street’ znamko Sézane, ki je izdelala najbolj zaželen model. Zakaj? Preberite.

Enostavne, udobne, vsestranske in preprosto – cool, to so seveda kavbojke, ki jih najdemo v desetinah različnih krojev in dolžin v garderobnih omarah vseh žensk in kajpak tudi fashionist. Vsako sezono pa se po izboru modne ulice izpostavijo določeni favoriti in ‘it’ modeli, ki jih je obvezno imeti ter nositi.

Ozke kavbojke so bile mnogim ženskam dolgo pri srcu, dokler jih niso pred nekaj leti ‘izrinili’ širše krojeni modeli hlačnic in višji pas v slogu ‘mommy jeans’. Toda ne glede na številne debate za ali proti, so skinny jeans ostale naš favorit, čeprav smo jih zadnje čase skrivale v omari bolj zadaj. Mi pravimo: če imaš kaj pokazati, potem to pokaži. Lastnice lepih in vitkih nog se lahko veselijo, da se s pomladjo na velika modna vrata vračajo ozke kavbojke!

Iskanje zares izvrstno prilegajočih se skinny kavbojk ni tako enostavno, kot se sliši. Odlične modele skinny jeansa ponujajo skoraj vse znamke, od kultnega Levi’s do Acne Studios. Toda po mnenju ‘it deklet’ in stilskih ikon je najbolj vroč par v različnih barvnih variacijah ponudila francoska high-street znamka Sézane v svoji mini denim kolekciji.

Zakaj so jih modna dekleta razglasila za najboljše od vsega, kar se nam obeta spomladi v segmentu skinny jeansa? Sézane 2001 The Perfect Slim (tako se imenuje model njihovih kavbojk) se prilegajo na vse kombinacije oblačil, kar je seveda očitno dejstvo.

Kaj še govori njim v prid? Pravijo, da so perfektno ozke (tako, kot morajo biti taki modeli), imajo srednje visok pas (ne prenizkega, ne previsokega), imajo preproste žepe in minimalno količino detajlov. Z eno besedo – 2001 The Perfect Slim kavbojke iz Sézaneove omejene denim kolekcije se navdihujejo iz začetka novega tisočletja (konkretno iz leta 2001, kot pove ime modela), ter so brezhibna izvedba ‘moderne klasike’.

Sézane 2001 The Perfect Slim skinny jeans dobite v 4 različnih barvah denima: klasični kavbojski (jeans) modri barvi, v indigo modri, v črni in v ‘izprani’ različici sivega barvnega odtenka. Svoje lahko naročite kar na spletni strani sezane.com. Cena tega ‘it’ para kavbojk je 95 evrov.

D. S.

Foto: Sézane, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close