Vroč trend: bela obleka iz nove poletne kolekcije H&M

19. junij 2019

Vroč trend: bela obleka iz nove poletne kolekcije H&M

19. junij 2019

Bela obleka iz lahke in zračne tkanine je tako rekoč ‘must-have’ kos. To novo ljubljenko smo našli v trgovinah H&M po ugodni ceni, kot ustvarjena je za odlične stilske kombinacije

S to obleko bo celo vsakoletno pakiranje kovčka za dopust ob morju lažje opravilo. Včasih je težko izbrati tista najlepša oblačila, ki jih boste nosile na počitnicah, a bela obleka iz nove kolekcije H&M za poletje 2019 je vsekakor kos, ob katerem ne boste nikoli razmišljale, da bi ga pustile doma.

Za dopustniške dni je bela obleka iz lahke in zračne tkanine tako rekoč ‘must-have’, ki se najlepše poda poletnim dnem in nočem. Točno tako novo ljubljenko smo našli v trgovinah H&M po ceni 40 evrov.

Lahko jo kombinirate na nešteto načinov, če jo oblečete za na plažo, potrebujete samo še veliko pleteno torbo, kopalke in slamnik. Ta obleka bo prelepo poudarila porjavelo polt. V veselje vam bo tudi po koncu dopusta; glede na njen kroj ter barvo vam lahko obljubimo, da ne bo šla iz mode, zato jo boste nosile tudi v poletjih, ki še pridejo.

Gre torej za odlično modno naložbo in to sploh ne drago. Ta bela obleka bo vnesla dih svežine v vaše poletne stylinge, ter poskrbela za enostavno grajenje vsakodnevne podobe, tudi v mestu, ne le na počitnicah.

Zelo preprosto jo lahko skombinirate s številnimi različnimi modnimi dodatki in pokrivali ter rutami, s katerimi bo ta obleka vsakič videti nekoliko drugače; še posebej, če boste k outfitu izbrale vsakič drug model poletne obutve.

D. S.

Foto: H&M

Style. Več novic

New Report

Close