Vsi so ponoreli za kolekcijo oblačil znane svetovne blogerke!

24. junij 2019

Vsi so ponoreli za kolekcijo oblačil znane svetovne blogerke!

24. junij 2019

“Novo kolekcijo sem oblikovala z mislijo na vse ženske, ki spremljajo moj slog oblačenja, za take z različnimi zadnjicami in oblikami telesa ter barvami kože, v vsej lepoti njihove različnosti.”

Ko gre za vprašanje stilskega navdiha, se ena od Instagram influencerk še posebej izpostavlja: to je Camila Coelho, katere modni slog obožujemo tudi mi! To prelepo Brazilko spremlja več kot 8 milijonov sledilcev, modne znamke pa kar tekmujejo, kdo bo lahko sodeloval z njo.

Tokrat pa ne gre za njeno sodelovanje z eno od modnih znamk, ampak kar za lastno kolekcijo oblačil, ki jo je Camila te dni poslala v prodajo v spletno trgovino Revolve.

https://www.instagram.com/p/By5XzOEHc4t/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/By5TJFdHdIX/?utm_source=ig_embed

Ime kolekcije oz. znamke je kar Camila Coelho Collection, kose iz njene prve modne zbirke pa je navdihnila njena domovina Brazilija, na katero je Coelhova upravičeno zelo ponosna. Prav tako je Camilino kolekcijo navdihnila pestrost oblik ženskega telesa. Pohvalno!

https://www.instagram.com/p/By1Bkq_Amy6/?utm_source=ig_embed

“Ta kolekcija sem definitivno jaz, Brazilka. Ljubim barve in seksi silhuete. Takoj se vidi, da je bil to moj navdih za mini obleke, odrezane ‘crop tope’ in kombinezone z izrezi. Prav tako so mi pri srcu klasične, sofisticirane oblike, primerne za v službo in poslovno modo,”

je povedala znana influencerka.

“Novo kolekcijo sem oblikovala z mislijo na vse svoje sledilce. Za vse ženske, ki spremljajo moj slog oblačenja, za ženske z različnimi zadnjicami in oblikami telesa ter barvami kože. Moj sen je bil videti ženske po vsem svetu v teh oblačilih v vsej lepoti njihove različnosti. Prav zato komaj čakam, da bom ženske, ki mi sledijo, videla v oblačilih iz svoje nove kolekcije,”

je Camila povedala za znano modno revijo In Style.

https://www.instagram.com/p/By5nBy5gsU2/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/ByvLwbcgjZi/?utm_source=ig_embed

Da Camilina prva kolekcija že beleži izjemen uspeh, kaže podatek, da so nekatera oblačila razprodali na spletu takoj naslednji dan, ko je bila kolekcija ponujena na spletni strani Revolve. Vso ponudbo, ki še vedno ostaja bogata, pa si oglejte v tej znani kalifornijski on-line trgovini.

D. S.

Foto: instagram, Revolve

Style. Več novic

New Report

Close