Vulgarna Nicki Minaj šokirala na pariškem tednu mode

07. marec 2017

Razvpita reperka je s skoraj golo dojko sedela na modni reviji Haiderja Ackermanna v elitni družbi stilskih ikon.

Rumeno obarvani svetovni mediji so v zadnjih 48 urah dobili novo sočno kost za glodanje: Nicki Minaj na pariškem tednu mode je bila šokantna, obupna! Mnenjski voditelji, stilisti in komentatorji družabnih rubrik kar tekmujejo, kdo jo bo bolj pribil na križ:

“Le kaj je narobe s piarovci, ki sestavljajo sedežne rede za prve vrste mode?!”

Ali je ta vulgarna podoba res dobra reklama za tako visoko čislano modno znamko, kot je Haider Ackermann, to se sprašujejo drugi.

“Dobri bog!” se glasijo vzkliki, tudi iz uglednejših časopisov, ki so tako ali tako že večinoma morali po rumeni poti, če želijo dandanašnji sploh še prodati kaj naklade. Še bolj so bili modni kritiki šokirani, ko so videli, zraven koga so pevko, ki rada izziva s svojimi opravami in videzom, sploh posedli. Zraven modne in stilske ikone Caroline de Maigret, namreč, ki slovi, popolnoma nasprotno od Nicki, po vedno izpiljenem in brezhibnem slogu oblačenja.

Baje, da je bilo vse skupaj videti še huje, kot kakšna od največjih nočnih mor v podobi Kim Kardashian (takih podob nam je pravkar kar nekaj preletelo skozi spomin…). Bilo je torej še huje kot Kim v korzetu, iz katerega obilno kipijo prsi in v dvakrat preozkih usnjenih legicah. Menda je bilo vse skupaj tako ponižujoče za Haiderja Ackermanna, da sploh ne vemo, kako svet še ni padel s tečajev.

Kičasto, neokusno, vulgarno, skratka. 34-letna reperka s Trinidada, znana pevka in tekstopiska, bi se morda res morala držati glasbe, ne pa obiskovanja modnih prireditev, sploh tako uglednega formata, pravijo kritiki. Namreč: pevka Rihanna je ambasadorka znamke Dior, Kim pa zvesta oboževalka modne hiše Balmain; obe sta znani po včasih precej šokantnih opravah, a na tedne mode se odpravita oblečeni tako, kot se spodobi za tovrstne prireditve. Prepustita se stilistom in opravita svojo nalogo, kot se spodobi. Goloto varčujeta za domača tla in raznorazne nastope.

Nicki pa je…hm… spustila eno dojko na dan in bradavičko zalepila s sivim lepilnim trakom. Tako neokusno opravljena je kot rečeno sedela skupaj s Caroline de Maigret in Lou Doillon. Kako je možno, da so ljudje iz Ackermannovega štaba dopustili, da Nicki sedi z dvema menda najbolje oblečenima Francozinjama na svetu? Tako in podobno se že od včeraj razlegajo ogorčeni komentarji od vsepovsod. Mi pa bomo lepo tiho. Kar sami si ustvarite svoje mnenje.

 

Foto: Vogue, Mypinkfriday.com, Celebzee, New York Post

New Report

Close