WOW! 52-letna Julia Roberts zasijala v predrzni modni kombinaciji!

03. december 2019

WOW! 52-letna Julia Roberts zasijala v predrzni modni kombinaciji!

03. december 2019

Igralka Julia Roberts je bila včeraj ena izmed napovedovalk na podelitvi Britanskih modnih nagrad (British fashion Awards 2019).

Podelitev je bila v slavni dvorani Royal Albert Hall, poleg Julie pa so se po rdeči preprogi sprehodile tudi slavne dame Rihanna, Rita Ora, Naomi Campbell ter Cate Blanchett, ki je bila skupaj z Julio posebna spremljevalka italijanskega modnega oblikovalca Giorgia Armanija.

Med zbranimi damami je največ pozornosti s svojim outfitom pritegnila prav Julia. Igralka je bila v preteklosti redna gostja seznama najslabše oblečenih zvezdnic in modni kritiki so ji večkrat očitali, da v sebi ne nosi niti trohnice občutka za modo, zato je Julia za prireditve rajši izbirala »zanesljive« modne kombinacije.

Prav zaradi tega so bili številni nad izbiro, v kateri je dobesedno sijala, presenečeni. Zvezdnica je za to priložnost obleka črni Armani Privé kombinezon z globokim dekoltejem in posutim s kristalčki. Goste in modne kritike je ta nenavadno zapeljiva izbira 52-letnice pozitivno presenetila, kombinezonu pa je dodala le viseče uhane ter slaven nasmešek.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close