“Z možem spiva v ločenih sobah. To je razlog.”

28. april 2022

“Z možem spiva v ločenih sobah. To je razlog.”

28. april 2022
Foto: TikTok

Samo zato, ker sta poročena, še ne pomeni, da morata spati v isti sobi, pravi vplivnica.

Vplivnica Taylor Paul je na TikToku delila video, v katerem je razkrila razloge, zakaj z možem spita v ločenih spalnicah.

Vse se je začelo s tem, ko jo je mož začel zbujati, ker je v spalnici iskal srajco. Predlagala mu je, naj preveri še v drugi sobi in če je že ravno tam, naj tam tudi spi.

@taylorfrankiepaul Reply to @arriszoe true story on why we have separate rooms #marriage ♬ original sound – Tik Toker

Izkazalo se je, da sta v nočeh, ko sta spala ločeno, oba spala precej bolje. “On poleg tega tudi govori v spanju, včasih ga nosi luna in počne res čudne stvari, zato je to za naju odlična rešitev,” je še razložila.

Tistim, ki so se ustrašili za njun zakon, pa je sporočila: “Imava res dober zakon, oba se naspiva in obožujeva idejo o ločenih spalnicah.”

Nato je svojim sledilcem še pokazala, kako sta videti njuni sobi, pri čemer je njena precej bolje urejena kot moževa.

@taylorfrankiepaul Reply to @kiauna1010 our separate bedrooms #seperaterooms @Tate Paul ♬ original sound – Tik Toker

Ali ločeni spalnici vodita do ločenih življenj?

Tako strokovnjaki za spanje kot strokovnjaki za odnose so že večkrat razpravljali o tem, kaj je bolje za razmerje. Nekateri tega ne odobravajo, spet drugi pa menijo, da ima vsak pravico do svoje postelje, ter da ljudje nismo ustvarjeni za spanje v isti postelji.

To naj bi bil le proizvod romantične ljubezni, meni Neil Stanley, strokovnjak za spanje: “Če spite z nekom, ki vam s smrčanjem ali nenehnim premetavanjem jemlje spanec, imate vso pravico do svoje postelje,” razlaga in dodaja, da tako romantika izgubi ves svoj čar.

Foto: Unsplash

Nasprotni pol pa meni, da lahko spanje v ločenih spalnicah pripelje do odtujitve, češ, da nam sodobni tempo življenja preprečuje več intimnosti čez dan, ponoči pa naj bi bilo tako več priložnosti za objeme in dotike.

A na koncu je vedno odvisno od vsakega para posebej, pomembno je, da sama najdeta zase najboljšo rešitev. Pa naj bosta to ločeni spalnici ali pa stiskanje pod isto odejo.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close