Z novim Seksom v mestu se vrača tudi Živina, tako je videti pri 67 letih

19. november 2021

Z novim Seksom v mestu se vrača tudi Živina, tako je videti pri 67 letih

19. november 2021
Avtor: Profimedia

V začetku decembra prihaja novo poglavje kultne HBO serije Seks v mestu, z njo pa se vrača tudi eden najbolj ikoničnih likov serije, gospod Živina.

Ko so začele krožiti prve govorice o snemanju nadaljevanja Seksa v mestu, gospod Živina sprva ni bil del projekta. Chris Noth, igralec, ki upodablja ta slavni lik, je namreč dejal, da je že zaprl to poglavje svoje kariere, a so ga ustvarjalci na veselje oboževalk serije prepričali v nasprotno.

Avtor: Profimedia

Kako priljubljen je Chris kot gospod Živina se je izkazalo že med samim snemanjem nove serije In kot bi mignil (And Just Like That…), ki so ga občasno zmotile njegove oboževalke, v upanju, da bi lahko naredile selfie z igralcem.

Avtor: Profimedia

Sicer pa je v zasebnem življenju že skoraj 20 let srečen s kanadsko igralko Taro Wilson, s katero sta od leta 2012 poročena in imata dva sinova, 13-letnega Oriona in enoletnega Keatsa. Chris je pred nekaj dnevi dopolnil 67 let, vendar so številni oboževalci mnenja, da jih nikakor ne kaže toliko.

Čeprav ga večina pozna kot gospoda Živino, je ameriški igralec nastopil še v dveh uspešnih serijah, Zakon in red in The Good Wife, trenutno pa je del serije The Equalizer, v kateri nastopa s priljubljeno pevko, igralko in voditeljico Queen Latifah.

A vse oči so zdaj uprte v serijo In kot bi mignil, v kateri so poleg Chrisa vračata še srčna izbranca Mirande in Charlotte, Evan Handler (Charlottin mož Harry) in David Eigenberg (Mirandin mož Steve), ter nepogrešljivi Carriejin prijatelj Stanford, ki ga je upodabljal Willie Garson. Ta je konec septembra žal umrl.

In kot bi mignil (And Just Like That…) bo na HBO GO premierno predvajana 9. decembra, ko bosta na voljo prvi dve epizodi. Nova epizoda bo nato na voljo vsak četrtek.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close