S prihodom zime je čas za novo trendi manikuro!

08. november 2022

S prihodom zime je čas za novo trendi manikuro!

08. november 2022
Foto: Instagram

Z letnimi časi se menjajo mnogi lepotni in modni treni, vključno z nohti in manikurami. Predstavljamo vam novo manikuro, ki bo hit to zimo.

Pred nami so mrzli zimski meseci, pred kratkim pa smo premaknili uro, kar pomeni, da nas čakajo še krajši in temačni dnevi. Hladnost in temačnost pa pozimi prenesemo tudi na nohte, ki sedaj sijejo v temnejših odtenkih.

Opustili smo tople poletne barve in se vrgli v tri najbolj priljubljene barve te sezone: bordo rdečo, kraljevsko modro in svetlečo črno. Pravzaprav je skupni imenovalec vseh treh barv ta, da morajo biti tako sijoče kot lakasti čevlji.

Jesen je prinesla rjavo različico “glazed doughnut” manikure, to zimo pa bomo glazuro pustili za seboj in objeli sijaj lakastega usnja.

Da dosežemo popoln izraz te manikure, je najlažje, da imamo kratke nohte, enostavne oblike (seveda pa so tudi dolgi nohti odlična možnost). Lak za nohte mora izgledati tako, kot da bi čez lak za nohte pravkar nanesli lak za čevlje. Ta sijajni zaključek, ki ima skoraj zrcalni učinek, je mogoče doseči zelo enostavno, saj ima večina lakov po sušenju sijaj. Vendar pa lahko ta učinek povečate še z nanosom sijočega nadlaka.

Učinek lakiranega usnja je najbolje viden na črnem laku, enako veličasten pa je v temno modrih, bordo rdečih in celo smaragdno zelenih odtenkih.

Pomembno je le, da je barva laka temna, ki daje najboljši sijaj. S takšno manikuro bodo zlati prstani in zlat nakit izgledali odlično.

Vaši nohti s sijočo temno manikuro pa bodo postali glavna atrakcija, ko jih boste fotografirali za kakšno kul zimsko Instagram fotografijo, kjer v ozadju držite skodelico vroče čokolade in gledate svojo najljubšo serijo. Zagotovo bodo izstopali!

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close