Za najdražjo obleko na svetu je morala shujšati 7 kilogramov!

03. maj 2022
Kim Kardashian, Pete Davidson, Met Gala

Za najdražjo obleko na svetu je morala shujšati 7 kilogramov!

03. maj 2022
Foto: Profimedia

Po številnih zelo nejasnih namigih so uporabniki Reddita pravilno napovedali, čigavo obleko bo zvezdnica nosila na rdeči preprogi. 

Kim Kardashian je na včerajšnji prireditvi Met Gala nosila legendarno obleko holivudske ikone Marilyn Monroe iz leta 1962. Obleka je bleščeča in oprijeta, pokojna igralka pa jo je 19. maja 1962 oblekla za praznovanje 45. rojstnega dne takratnega ameriškega predsednika Johna F. Kennedyja

Oboževalci pravilno napovedali njeno izbiro

Uporabniki Reddita so intenzivno analizirali njene namige ter spremljali, kje se je zvezdnica gibala. Kim je tako novinarjem na aprilski premieri serije The Kardashians povedala, da obleke, ki jo bo nosila na Met Gala, ne more poslati k šivilji in je prilagoditi. To je oboževalcem dalo misliti – obleka je torej stara in dovolj znana, da je zvezdnica ne more oziroma ne sme ukrojiti po svojih merah. 

The Sun je prav tako poročal, da je zvezdnica resničnostnih šovov skoraj tri ure preživela v muzeju v Orlandu, kjer je na ogled obleka Marilyn Monroe, ki jo je muzej kupil leta 2016 za kar pet milijonov dolarjev, s tem pa je obleka postala najdražja na svetu. 

Marilyn Monroe, obleka, muzej
Foto: Profimedia

Oboževalci so tako imeli prav – Kim Kardashian se je na rdeči preprogi prikazala v obleki Marilyn Monroe, skupaj s fantom Petom Davidsonom. Medijem je povedala, da so njeno pomerjanje v muzeju spremljali oboroženi varnostniki ter da ji je obleka bila pretesna, a je bila trdno odločena, da v treh tednih izgubi približno sedem kilogramov. Odpovedala se je ogljikovim hidratom in sladkorju ter se pošalila, da komaj čaka, da si na zabavi po velikem dogodku privošči pico in krofe.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close