Za ta 3 nebesna znamenja bo valentinovo še posebej romantično!

14. februar 2024

Za ta 3 nebesna znamenja bo valentinovo še posebej romantično!

14. februar 2024
Foto: Instagram @sincerelyjules

Za ta 3 nebesna znamenja bo valentinovo še posebej romantično!

14. februar 2024
Foto: Instagram @kaminav

Preverite, če je med njimi tudi vaše.

Ali obstaja bolj romantičen dan od valentinovega? Verjetno ne! Namenjen je vsem zaljubljencem, ki si na ta dan še dodatno izkažejo ljubezen in pozornost. Že res, da so nekateri po značaju bolj romantični od drugih, a na ta dan si res lahko date duška in greste malo “čez sebe”.

Za tri horoskopska znamenja bo letošnje valentinovo še posebej romantično. Ste med njimi? Preverite v nadaljevanju.

Foto: Instagram @parisianamour

Rak

To horoskopsko znamenje bo na valentinovo še posebej zapeljivo razpoloženo. Sonce v vodnarju bo omogočilo raku, da zasije in pokaže svojo strastno in čutno plat, svoj del pa bo opravil planet ljubezni venera. Karizma raka okoli 14. februarja je fenomenalna in pripravlja izhodišče za zelo romantično valentinovo.

Raki in rakice se boste poglobili, odnos se bo dvignil na višjo raven in morda boste poskusili nekaj, česar si prej niste upali. In samski? Srečo na valentinovo bi lahko našli v svojem mobilnem telefonu – tam poiščite vodnarja, ki vam bo namesto rožic pošiljal zelo vroča sporočila.

Foto: Instagram @negin_mirsalehi

Lev

Nobeno nebesno znamenje trenutno ni deležno toliko ljubezni in občudovanja drugih kot lev. Po eni strani je to zato, ker je sonce, vladajoči planet tega horoskopskega znamenja, zavzelo nebesni svod in omogoča vsem, da sijejo – in leta 2024 nihče ne bo sijal svetleje od samega leva.

Ne glede na to, ali ste samski ali v zvezi, vas bo to valentinovo preplavila ljubezen – če si jo želite. Če ste v zvezi in se zvečer odpravljate na morda najbolj romantičen zmenek v letu, si vseeno vzemite dovolj časa zase, da se lahko popolnoma osredotočite na sogovornika in večer – spočiti in brez stresa. Po drugi strani pa se samski morda raje zadržite malo dlje v pisarni ali pa se po službi dobite na pijači, saj vam bo nekdo od sodelavcev polepšal dan.

Foto: Instagram @laurandnicolas

Kozorog

Na valentinovo 2024 bo kozorogov vladajoči planet venera prevzel oblast nad zodiakalnim znamenjem, strast in romantika pa bosta takrat postali zelo pomembni! Samsi izkoristite priložnost in na zmenek povabite osebo, ki se že nekaj časa suka okrog vas.

Zaljubljeni kozorogi si lahko na valentinovo 2024 oddahnete: Na ta dan bo zveza postala še bolj varna in s partnerjem se boste počutili še globlje povezane. Morda celo dovolj, da naredite naslednji korak k skupni prihodnosti.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close