Za ta odlični trik nanosa rdečila boste potrebovali le minuto!

23. september 2019

Za ta odlični trik nanosa rdečila boste potrebovali le minuto!

23. september 2019

Redkokdaj je ženska popolnoma zadovoljna s svojim videzom, ko zjutraj vstane in postelje, zato posegajo po ličilih, da rešijo bledo polt v brezhibno, svežo in polno življenja

Pri doseganju tega rezultata zagotovo pomaga rdečilo, ki obrazu ne prinese le barve, temveč tudi želeno svežino.

Ste že slišali za ta lepotni trik z rdečilom, ki vam bo vzel le minuto, vaš obraz pa bo naraven in sijoč? Tega asa je iz rokava potegnil umetnik ličenja Pablo Rodriguez in je nastal kot odgovor na pogoste zahteve njegovih strank, da zanje ustvari make-up videz, ki skrije majhne nepravilnosti, hkrati pa ustvari naraven videz. To je odličen make-up videz za vsakodnevne priložnosti, za trik, o katerem govorimo, pa ne bo zahteval niti novega izdelka, ampak rdečilo in puder, kar v kozmetični torbici že imate.

Ključna stvar je, da se v tem primeru rdečilo nanese pod puder. Za začetek je nujno, da obraz dobro navlažite in ga tako pripravite za nanašanje ličil. Koža, ki je negovana, navlažena in uravnotežena, bo dajala najboljši videz ličil, ko jih nanesete.

https://www.instagram.com/p/BfoKkHWHUFb/

Kremno rdečilo s prsti nanesete na ličnice s tapkanjem. Ko se rdečilo posuši, puder zelo narahlo in nežno vmasirajte v kože, še posebej na predel lic, kamor ste nanesli rdečilo.

Končni učinek? Barva rdečila, ki prodira skozi puder in deluje, kot bi prihajala iz globine kože, deluje kot znak njenega zdravja.

Če samo rahlo spremenite vrstni red uporabe izdelka, boste vsakič dobili sijoč in naraven videz, poleg tega pa vam ne bo vzelo več časa, kot bi ga sicer potrebovali za nanašanje pudra in rdečila.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close