Za tem igralcem so vzdihovale vse ženske. Zaradi ločitve, bankrota in težke depresije je bil na robu življenja

20. julij 2020

Za tem igralcem so vzdihovale vse ženske. Zaradi ločitve, bankrota in težke depresije je bil na robu življenja

20. julij 2020

29 let mlajši lepotici je uspelo zvezdnika izvleči iz težke depresije.

Preteklo je že 20 let, odkar je bil igralec David Hasselhoff ljubljenec ženske publike zaradi vloge v izjemno popularni seriji Baywatch. Ko so s snemanjem serije zaključili, je še nekaj časa živel na račun svoje slave, nato pa je padel v pozabo.

Boril se je z depresijo, bankrotiral in tudi škandalom se ni popolnoma izognil. Končno je mladi svetlolaski uspelo, da zapeljivca umiri.

David Mitchell Hasselhoff se je rodil 17. julija 1952 v Baltimoru. Ko je bil še otrok, se je družina veliko selila in to je zelo vplivalo na njegovo samopodobo. Bil je zelo zaprt vase ter sramežljiv in prav igra mu je pomagala, da se je teh težav znebil.

Se ga še spominjate v seriji Knight Rider?

Pri 10. letih je že kazal zanimanje za igro in petje, zato se je kasneje vpisal na akademijo dramskih umetnosti.

Leta 1973 je dobil redno vlogo v žajfnici Mladi in nemirni.

Največjo slavo je David doživel z vlogo v seriji Baywatch, ki je bila prvič predvajana leta 1989. Serija je čez noč doživela velik uspeh. Vse (malce starejši) se spominjamo prizorov, v katerih Mitch Buchannon teče po plaži ter na ogled postavlja svoje izklesano telo. Verjetno ni ženske, ki si ne bi želela, da jo z valov reši postavni reševalec.

David in najbolj priljubljena reševalka, Pamela Anderson

David se je preiskusil tudi kot pevec, saj je leta 1989 objavil svoj prvi album Looking For Freedom.

Ljubezensko življenje ter škandal

Bolj kot njegova kariera, pa je javnost zanimalo njegovo ljubezensko življenje in škandali, ki se jim žal ni mogel izogniti.

David je je prvič poročil z igralko Catherine Hickland v osemdesetih letih, vendar se je za zakon kmalu končal z ločitvijo. Leta 1989 se je ponovno podal v zakonske vode, tokrat z igralko Pamelo Bach, s katero imata hčerki Taylor in Hailey.

Zakon je trajal do leta 2006, ko je David vložil zahtevo za ločitev.

V zadnjih letih je David časopisne stolpce polnil največkrat zaradi izpadov in škandalov. Pred 11. leti je v javnost pricurljal video, v katerem zelo pijan na tleh kopalnice poskuša jesti hamburger. Video je posnela njegova hči Taylor, ko je imela 16 let.

Ločitev ter preživnina sta ga pripeljali na rob bankrota. Iz hude depresije ga je izvlekla zveza s Hailey Roberts, s katero sta skupaj že 7 let in ki je kar 29 let mlajša od njega.

Zdi se, da David nikoli ni nehal verjeti v resnično ljubezen, zato se je leta 2018 poročil še tretjič.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close