Glamur na višku: začel se je filmski festival v Cannesu

18. maj 2022

Glamur na višku: začel se je filmski festival v Cannesu

18. maj 2022
Veronica Ferres (Foto: Profimedia)

Ljubitelji mode, veselite se! Uradno se je začel festival v Cannesu, kjer svetovne zvezde blestijo v najbolj glamuroznih opravah.

Vsakoletni dogodek, ki poteka v francoskem Cannesu je znan po eni najbolj ekstravagantnih rdečih preprog na svetu, takoj za Met Gala in oskarji. Največje zvezde s Hollywooda pripotujejo v Francijo, da se povzpnejo po značilnih rdečih stopnicah in pokažejo svoje razkošne oprave.

Na dan odprtja so najbolj blestele Veronica Ferez, Emilia Schule in Amandine Petit v prekrasnih kreacijah visoke mode. Največ pozornosti je tako kot vsako leto požela Eva Longoria, ki je oblekla prosojno črno obleko z volani in si za modni dodatek izbrala žametni choker z biseri.

Eva Longoria (Foto: Profimedia)

V ospredju je bila tudi njena igralska kolegica in redna gostja festivala v Cannesu Julianne Moore, ki se je prav tako odločila za črno klasiko, a z modelom na žalost brcnila mimo.

Julianne Moore (Foto: Profimedia)

Filmski festival bo trajal do 28. maja, na njem pa bo veliko filmov doživelo svoje velike svetovne premiere. A bolj kot filmi, nas zanima, s čim bo še postregla rdeča preproga! Do takrat pa si oglejte najbolj odmevne oprave prvega dne.

Eye Haïdara (Foto: Profimedia)
Emilia Schule (Foto: Profimedia)
Amandine Petit (Foto: Profimedia)
Didi Stone (Foto: Profimedia)
Veronica Ferres (Foto: Profimedia)
Caroline Daur (Foto: Profimedia)
Frederique Bel (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close