B. G. / 22. avgust 2022

Začetek šolskega leta pomeni novo garderobo!

Začetek šolskega leta je pravi čas za posodobitev garderobe, zato je nova jesenska kolekcija Sinsay polna kosov, ki jih mora imeti vsak učenec, dijak ali študent – pa tudi vsak ljubitelj mode.

To jesen bodo šolski hodniki polni oblek, ki bodo poudarile individualni stil vsakega. Sinsayjeva kolekcija Back to School odraža različne modne trende in okuse.

V kolekciji boste našli ekspresivna dekliška oblačila, kot so trendovske kariraste hlače, trenirke v čudovitih rožnatih in vijoličnih odtenkih ter puloverje s prikupnimi detajli naborkov. Našli boste tudi veliko bolj formalnih kosov, kot so jopice, klasične srajce ali plisirana krila.

Foto: Sinsay

Fantje lahko izbirajo med široko paleto super udobnih trenirk in tekaških hlač v odtenkih zelene, gorčično rumene ali mornarsko modre. Posebno pozornost pa bodo pritegnila tudi oblačila, ki jih je navdihnila ameriška moda, kot so blazerji in brezrokavniki, pa tudi puloverji s kapuco z logotipom Harvarda.

Celotno kolekcijo dopolnjujejo praktični dodatki, vključno z nahrbtniki in različnimi supergami.

Foto: Sinsay
Foto: Sinsay

Pripravite se na univerzitetne kroje

Trendi, ki so v 90. letih prejšnjega stoletja prevzeli ameriške kampuse, so se vrnili v obliki pletenih jopic in brezrokavnikov iz džersija, ter polo majic z dolgimi rokavi.

Dekleta bodo lahko svojo opravo popestrile z modnimi krili in karirastimi baretkami, fantje pa se lahko odločijo za trenirkaste hlače in univerzitetne jakne, ki so na voljo v več svetlih barvah.

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Na voljo v ...

Sinsayjeva zbirka Back to School je na voljo v izbranih trgovinah blagovnih znamk in na www.sinsay.com.

Avtor
Piše

B. G.

New Report

Close