Oglasno sporočilo / 30. marec 2023

Zacvetite na vrtni zabavi z s.Oliver

Začutite pomlad v vsej svoji veličini z novo kolekcijo znamke s.Oliver, ki jo zaznamujejo pastelno zeleni in modri odtenki, abstraktni metuljasti potiski in lahkotne pletenine.

Toplejši dnevi kar kličejo po piknikih in vrtnih zabavah. To je čas za nekatere najlepše spomladanske trende, ki v sončnih, toplih dneh dobijo tisti pravi čar. Zacvetite na pomladnih vrtnih zabavah s pravo mero elegance, pri čemer vam bodo na pomoč priskočila oblačila in dodatki znamke s.Oliver.

Foto: s.Oliver
Foto: s.Oliver
Foto: s.Oliver

Med trendi so poleg barv in krojev letos izredno pomembni vzorci in potiski vseh vrst in velikosti, ki ponovno močno zaznamujejo te najrazburljivejše mesece v letu. Tradicionalne mornarske črte bodo to sezono zamenjale barvne črte, cvetlične vzorce pa abstraktni vzorci, ki so idealni za toplo sezono prihajajočih zabav in festivalov.

Foto: s.Oliver
Foto: s.Oliver

K zanimivim potiskom letos spada tudi print metuljev, ki krasi različne kose oblačil v s.Oliverjevi kolekciji. Motiv metulja v letos nepogrešljivih odtenkih zelene in modre tako najdete na oblekah, hlačah, kot tudi bluzah in majicah. “Must have” tople sezone so seveda še obleke vseh dolžin, ki pa naj bodo lahkotne, pisane ter ženstvene.

 

Foto: s.Oliver

Foto: s.Oliver

Kostime so zadnja leta zamenjali dvodelni usklajeni kompleti, ki poskrbijo za sproščeno eleganco. To leto znova osvajajo modno industrijo in (p)ostajajo pravi hit. Pravi izbor je plisiran top in široke hlače v travnato zeleni ali kobaltno modri barvi.

Foto: s.Oliver
Foto: s.Oliver
Foto: s.Oliver

Kje kupiti?

Najlepša oblačila in navdih za ta poseben večer najdete v trgovinah s.Oliver po vsej Sloveniji ali na s.oliver.si.

New Report

Close