Zakaj je pravzaprav dobro uporabljati tonik za obraz?

26. avgust 2019

Zakaj je pravzaprav dobro uporabljati tonik za obraz?

26. avgust 2019

Izdelek, ki ga pri negi obraza ne bi smeli preskočiti.

Zagotovo že vrabci čivkajo, da je osnova vsake lepotne rutine pravilno in temeljito čiščenje obraza in to je korak, ki ga nikoli ne smemo preskočiti. Obstajajo pa določeni vmesni koraki, za katere mislimo, da jih modra koža ne potrebuje toliko in sem spada osveževanje obraza s tonikom.

Če ste se do zdaj dosledno držali standardne nege obraza, ki vključuje temeljito čiščenje in vlažilno kremo, vaša koža pa kljub temu ni bila popolno brezhibna, je čas, da na svoje police vključite ta malo lepotni čudež.

Iz neznanega, a neupravičenega razloga, je tonik izdelek za nego kože, ki ga redno preskakujemo. Prav ta izdelek pa ima moč, ki da koži zdrav in sijoč videz, za kar si pravzaprav prizadevamo ves čas.

Kar imamo pri tem izdelku radi, je, da uspešno odstrani odvečno maščobo, ostanke ličil in ga popolnoma navlaži.

Tonik je odličen za izenačevanje tena in odlična priprava, da bi koža čim boljše vpila serum, ki ga nanesemo po uporabi tonika.

Tonik moramo nanesti po tem, ko temeljito očistimo obraz in ni namenjen kot sredstvo za odstranjevanje nečistoč in ličil. To vlogo naj odigrajo geli, micelarna voda ali pena za umivanje.

Na obraz nanesite kos vate ali blazinico, da se prepričate, da ste popolnoma očistili kožo, zaprli pore in pripravili obraz za nadaljnjo nego. Ker si po čiščenju obraz navadno umijemo z vodo, je tonik odličen, ker nevtralizira učinek trde vode, ki sama kožo posuši. Obstaja cel kup odličnih tonikov za obraz, na vas pa je, da si izberete tistega, ki vaši koži najbolj ustreza.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close