Zakaj je prijateljica v znaku Tehtnice pravi blagoslov?

01. oktober 2020

Zakaj je prijateljica v znaku Tehtnice pravi blagoslov?

01. oktober 2020

Če imate v svojem življenju Tehtnico, potem veste, da so pravzaprav pravi mali blagoslov.

Zvestoba je na prvem mestu vsake tehtnice. Svojim prijateljem so popolnoma in brez zadržkov zveste in enako pričakujejo od njih. Včasih se jim to maščuje, ker ne mislijo vsi tako, zato so zlahka prizadete.

Tehtnice so znane, da dajejo drugo (tretjo in četrto) priložnost tistim, ki jih razočarajo, saj verjamejo, da se lahko spremenijo. Seveda se to pogosto ne zgodi in to je glavni razlog za njihove bolečine.

Za razliko od drugih znakov niso jezni. Tehtnice vam bodo odpustile brez skritih namenov in fige v žepu, iskreno in v celoti.

Tehtnice rade ugajajo ljudem in sreča drugih osrečuje tudi njih. Tudi če so v odličnem življenjskem obdobju in jim gre vse po maslu, in če njihovi prijatelji preživljajo kakšne težave, potem zadovoljstvo Tehtnic ni popolno.

Dobro jih je imeti v svojem krogu prijateljev, ker so vedno iskreni. Ne bojijo se povedati svojega mnenja in vam ne bodo lagali v obraz samo za to, da bi bili mirni. Povedali vam bodo to, kar si mislijo in upali na najboljše.

Ne marajo prepirov, zato se vam ni treba bati konfliktov. Tehtnice vedno znajo ublažiti težavo in se bodo potrudile, da bodo tudi v najtežjih trenutkih vračale nasmeh na obraze svojih prijateljev.

Tehtnice so zelo čustvene in dobro berejo čustva drugih, zato bodo ob pravem času našli prave besede za vas. So odprtega uma in nimajo navade obsojati drugih ljudi brez razloga.

Slovijo kot zelo očarljivo in zabavno nebesno znamenje, kar pomeni, da je v njihovi družbi vedno lepo. Poleg zabave bodo v vaša življenja vnesli mir, ravnotežje in veliko razumevanja.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close