Zakaj so ženskam všeč poročeni moški?

17. maj 2021

Zakaj so ženskam všeč poročeni moški?

17. maj 2021

Ne bojijo se pokazati čustev, so odgovorni, ko gre za družino in dejstvo, da so se “predali” eni ženski ….to so značilnosti.

Ste se kdaj zaljubili v moškega, ki je zaseden?

Strokovnjaki pravijo, da imajo poročeni moški »tisto nekaj«, kar jih dela privlačnejše od samskih. Seveda ne gre le za videz, ampak posebne značilnosti, zaradi katerih ženske, čeprav vedo, da ni prav, pogosto padejo na moške, ki so poročeni, ali v resni zvezi z drugo žensko.

Katere so tiste kvalitete poročenih moških, ki najbolj privlačijo ženske?

Ne bojijo se pokazati čustev

Težko je najti moškega, ki bo odprt in iskren z vami ter brez težav pokazal svoja čustva. Ženske mislijo, da moški, ki so poročeni, ne skrivajo ničesar, tudi čustev ne, zato jih poročeni moški tako privlačijo.

Pripravljeni so na resno zvezo

Samske ženske, ki iščejo nekoga za resno zvezo, in so pred tem naletele na kup neresnih »fantičev« za eno noč, privlačijo poročeni moški ravno zato, ker so se bili pripravljeni poročiti in tako vezati le eni ženski.

Sprejemajo odgovornost

Čeprav zakonska zveza ne pomeni nujno tudi odgovornosti, so statistični podatki na strani moških, ki so se izrekli »usodni da«. Številne študije so potrdile, da je večina poročenih moških zaposlena in zelo odgovorna, ko gre za družino. Čeprav temu ni vedno tako, je ta lastnost zelo pozitivna in privlačna za ženske.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close