Zakaj tak “halo” okrog fotografije Drew Barrymore in Cameron Diaz?

28. oktober 2021

Zakaj tak “halo” okrog fotografije Drew Barrymore in Cameron Diaz?

28. oktober 2021
Foto: Instagram

Ko sta zvezdnici po dolgem času objavili skupno fotografijo, sta poželi veliko pozornosti.

V svetu, ki je prežet s photoshopom, aplikacijami, ki s filtri v trenutku zgladijo gube, spremenijo barvo oči in celo napolnijo ustnice, so fotografije naravno starajočih zvezdnic več kot dobrodošle.

In tu tiči razlog, zakaj sta igralki in prijateljici v resničnem življenju, Drew Barrymore in Cameron Diaz, navdušili, ko sta na Instagramu objavili skupno fotografijo.

Nekaj navdihujočega in osvežujočega je na zvezdnicama, pri katerima so vidne gube in sivi lasje, njun obraz pa razsvetljuje nasmeh.

49-letna Cameron je sicer že pred leti priznala, da je pred časom poskusila botoks, a je hitro ugotovila, da to ni zanjo, saj se ji je “obraz spremenil na zelo čuden način,” je razložila in dodala: “Raje gledam, kako se moj obraz stara, kot pa da gledam, kako se spreminja v obraz, ki sploh ni moj.” 46-letna Drew pa še nikoli ni poskusila botoksa ali drugih polnil in tudi ne namerava, pravo.

A zakaj je njuna fotografija požela toliko zanimanja? Odgovor je preprost: od žensk, predvsem tistih v Hollywoodu, se že od nekdaj pričakuje popolnost; kožo brez gub, nič sivih las, celulita ali odvečnih kilogramov, namesto, da bi jih videli v njihovem “naravnem stanju”.

Na srečo se je to začelo spreminjati.

Pozdravljajo staranje in ga sprejemajo takšnega kot je

Nista le Cameron in Drew tisti, ki sta začeli pogovor o staranju, v zadnjem času za to skrbijo tudi številne druge zvezdnice. Igralka Andie MacDowell je denimo presenetila, ko je poleti na rdeči preprogi v Cannesu pokazala svojo naravno barvo las in s tem požela veliko odobravanja in pohval.

Avtor: Profimedia

Zadnje čase pa se veliko govori tudi o Sarah Jessica Parker, ki je med snemanjem nove serije, nadaljevanja Seksa v mestu, jasno pokazala, da je dala naravi prosto pot in da je ne ovira z botoksi in polnili.

Avtor: Profimedia

Vse omenjene dame sicer ne obsojajo lepotnih popravkov s pomočjo injekcij in posegov, a same raje prisegajo na drugo izjemno učinkovito lepotno sestavino: samozavest.

Naučile so se sprejeti naravni proces staranja in kako se dobro počutiti v svoji koži. Pozdravljajo vse dele staranja: gube, upadanje kolagena, sive lase in tudi menopavzo.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close