Žan Serčič: “Včasih me kakšna oboževalka zgrabi za rit”

30. september 2022

Žan Serčič: “Včasih me kakšna oboževalka zgrabi za rit”

30. september 2022
Foto: Saša Despot

Simpatični Lenarčan nam je zaupal, kako se sooča s (preveč) pogumnimi oboževalkami in razkril, ali je že pripravljen na družino.

Žan Serčič velja za enega najobetavnejših in najbolj zaželenih mladih pevcev pri nas. Nič čudnega, da njegova družbena omrežja gorijo od sporočil oboževalk, ki si želijo košček šarmantnega Lenarčana.

Na dan dobi v povprečju vsaj deset sporočil, na dan koncerta pa tudi petdeset. “Včasih me katera povabi na pijačo, ampak do zdaj še nisem sprejel tako direktnega povabila. Verjetno tudi zato, ker sem sam lovec, ki rad lovi dekleta in ne obratno.”

Foto: Saša Despot

Oboževalke včasih malce zanese

In kakšno mora biti dekle, da se spusti za njo v lov? “Trenutno ni ženske, ki bi jo lovil. Ker lovim druge cilje in ambicije. Na prvem mestu je trenutno glasba in tako bo še vsaj naslednjih nekaj let.” Žalostna novica za oboževalke, torej.

A prepričani smo, da jih to ne bo ustavilo na poti k njegovemu srcu. Čeprav so zelo spoštljive, so nekatere namreč tudi zelo drzne.

“Po koncertu, ko so že malo pogumne, se pridejo slikat z mano, ko naredimo sliko, pa “hop” – me zgrabijo za rit in grejo,”

v smehu razlaga Žan, ki ga takšne stvari očitno zabavajo.

Foto: Saša Despot

Družina in otroci so še daleč

27-letni pevec, za katerim sta dve resni zvezi, ena tri- in ena štiriletna, si resno zvezo predstavlja šele po 30. letu.

“Ugotovil sem, da je zvezo zelo težko usklajevati z egocentričnimi ambicijami glasbenika.”

In trenutno sta na prvem mestu njegova glasba in kariera. Oboževalke bodo naslednjo priložnost, da vzdihujejo ob njegovih romantičnih baladah, imele 24. novembra, ko v Cvetličarni, skupaj z glasbenimi gosti, pripravlja največji koncert v zgodovini svojega nastopanja. Komaj čakamo!

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close