Zanimiva modna obtožba: Ali ste krive?

02. avgust 2019

Zanimiva modna obtožba: Ali ste krive?

02. avgust 2019

Če sodite v eno izmed teh skupin, potem je nedvomno napočil čas za spremembe …

Obožujete trende

Ko so se nosile žametne jakne, ste imeli deset let. Ko se je nosil raztrgan jeans, ste bili videti, kot bi vas napadel trop podivjanih psov. Imate trenutno v omari šest parov hlač? Ste žrtev modnih trendov, oziroma žrtev denarnice!

Imate modno dvojčico – najboljšo prijateljico!

Menite, da je njen slog popoln, zato poskušate doseči podoben videz, čeprav je ona visoka in vitka, vi pa ste manjši in bolj zaobljeni. Nato pa se sprašujete, zakaj rezultat ni isti. Bodite samosvoji in navdih poiščite v vzornikih, ki imajo postavo podobno vaši.

Večino svoje garderobe bi ocenili za neudobno.

Vedno vas nekaj tišči, žuli, vse je preozko in prekratko … To je tako, ker izbirate napačne kroje in ne izbirate oblačil, primernih postavi, ampak na podlagi trendov. Če se v ničemer ne počutite udobno od prve sekunde, ko oblačilo oblečete, pozabite na ta kos!

Kadar vidite kos, ki vam je noro všeč, ga kupite, čeprav vam ni prav!

Če za nič drugega, potem tudi samo za motivacijo, saj ste prepričani, da boste s ponedeljkom začeli z dieto in da boste že v mesecu nosili to zapeljivo oprijeto obleko. Leto dni kasneje pa še vedno z etiketo vred visi v omari.

Za vsako večerno priložnost ali zmenek si kupite nov outfit!

Nezaslišano se vam zdi, da bi na prvi zmenek odšle v navadni majici in najljubših kavbojkah? Verjemite, da boste prav v tej kombinaciji spoznali ljubezen svojega življenja. Ne zapravljajte denarja za nespametne stvari.

Foto: Pinterest

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close