Vsebino omogoča Samsung / 24. junij 2022

Zapeljiv navzven, uporaben in varen navznotraj – vse v enem pametnem telefonu

Živimo v svetu digitalnega razcveta. V svetu, kjer se zdi, da zasebnost ne obstaja več in kjer hitro naletimo na kopico sledilcev, ki spremlja vsak naš korak.

Zaradi vse večje popularnosti pametnih telefonov postajajo ti vse bolj zanimivi tudi za nepridiprave, ki na nas prežijo noč in dan, zato je prav, da se pred njimi tudi ustrezno zaščitimo.

Telefoni so postali prava zakladnica osebnih informacij. V njih shranjujemo najlepše spomine z izletov in praznovanj, osebne podatke, bančne kartice, pomembne kontakte, skrivne pogovore z najboljšo prijateljico in še bi lahko naštevali.

Se vam je že kdaj pripetilo, da je nekdo vdrl v vašo napravo? Naj vam povemo, občutek res ni prijeten. Ker pa je pametni telefon postal naš zvest življenjski sopotnik, si velja zagotoviti takšnega, ki mu je mar za varnost vaših podatkov.

Varnost vojaškega razreda, ki ji zaupajo vlade po vsem svetu

Zavarujte svoje osebne podatke s pomočjo Samsung Knox. Gre za varnostno platformo, ki je vgrajena v Samsung mobilne naprave od čipa naprej. Knox Vault ščiti biometrične informacije, medtem ko Varna mapa zaklene vaše osebne podatke. Zagotavlja zaščito od procesorja naprej, kar pomeni, da bodo zaupni in občutljivi podatki ostali na varnem povsod, kamor vas ponese delo. S sistemom Knox lahko zaščitite vašo napravo na vseh ravneh in v realnem času. Knox Suite IT omogoča administratorju, da se lahko osredotoči na obravnavanje posameznih poslovnih potreb v celotni življenjski dobi naprave. To je zaščita, na katero se lahko zanesete kjerkoli in kadarkoli.

Ena glavnih nalog pametnega telefona je, da uporabniku zagotovi varnost njegovih podatkov. Pa vendar to ni edina. Dober pameten telefon mora biti tudi enostaven za uporabo. Verjetno mu tudi zato rečemo, da je pameten, saj praktično vse zna narediti namesto nas.

Spoznajte najbolj uporabne pametne telefone doslej

Predstavljamo vam Samsung Galaxy S22 serijo, ki se od ostalih pametnih telefonov razlikuje po nekaj pomembnih lastnostih. Ne samo, da omogoča zavidljivo dobro varstvo osebnih podatkov, pač pa vsebuje tudi skrbno dovršeno baterijo, ki lahko zdrži tudi več kot en dan. Izboljšana UI se inteligentno prilagodi vašemu načinu uporabe telefona in mu tako pomaga, da zdrži cel dan in še dlje. Pametni telefoni serije Galaxy S22 hranijo moč za takrat, ko jo najbolj potrebujete. Ne le z odlično varnostjo podatkov in trpežno baterijo, Samsung Galaxy S22 serija vas bo zagotovo navdušila tudi z vsem ostalim.

Samsung Galaxy S22 serija uporabnikom tokrat ponuja tri različne pametne telefone – Galaxy S22 Ultra 5G, Galaxy 22S ter Galaxy 22S Plus. Gre za serijo telefonov, ki je popolna za vse generacije, saj so telefoni izjemno enostavni za uporabo.

Naprava, ki vsak dan naredi epski

Glavna naloga pametnih telefonov je, da nam lajšajo naša življenja in nas ob tem tudi zabavajo. Samsung Galaxy S22 in Samsung Galaxy S22+ sta telefona, ki vas bosta navdušila s svojimi fenomenalnimi zmožnostmi.

Življenje ne miruje, zato velja najlepše trenutke ujeti v objektiv. Zadnjih nekaj let so najlepši spomini zajeti prav s kamero, ki jo imamo na telefonu, kar pomeni, da se moramo ob nakupu novega telefona dobro pozanimati, kakšne zmožnosti ima.

Kamera Samsung Galaxy S22 serije je pravi profesionalni fotografski komplet, ki se prilega v eno roko. Trojna glavna kamera in kamera za selfije uporabniku ponujata inovativno strojno in programsko opremo, s katero enostavno lahko posnamete celo galerijo neverjetnih vsebin. Telefona vsebujeta kar štiri kamere – tri na zadnji in eno na sprednji strani. Zadnja stran je obogatena z 12MP ultraširoko kamero, ki razširi vaše vidno območje, s 50 MP kamero, s katero boste lahko posneli najboljše nočne posnetke daleč naokrog, ter z 10 MP telefoto kamero s kar 3-kratno optično povečavo, s katero ni nič predaleč. Kamera na sprednjem delu telefona pa je 10 MP selfi kamera, ki z lahkoto ujame vaš najboljši kot.

Najboljše stvari se običajno zgodijo ponoči. Slaba stvar tega pa je, da jih takrat le malokdo lahko ujame v objektiv. In ker navdih ne čaka na optimalno osvetlitev, je serija Galaxy S22 zasnovana z zmogljivimi kamerami, ki slike posnamejo v še tako težkih razmerah. Predstavljamo vam funkcijo Nightography. Samodejna hitrost okvirjev prilagodi hitrost sličic vaši okolici, super nočna rešitev pa odpravi hrup posameznega okvirja za visokokakovostne živahne posnetke bodisi na soncu ali pod zvezdami. Pametna kamera povsem samostojno zazna temo. Takrat na delo skoči 23 % večji senzor pikslov. Piksli se nato zberejo v skupine, ki postanejo en večji piksel, kar privede do boljše osvetlitve ter svetlejše fotografije in videoposnetka.

Zavidljivo privlačen telefon nove generacije

Galaxy S22 in S22+ sta na voljo v več različnih barvah. Tokrat prevladujejo klasični odtenki. Osupljiva fantomsko bela, privlačna zelena, nežna rožnato zlata ali klasična fantomsko črna. Izbira resda ni enostavna, vendar naj vas potolažimo – nobena ni napačna.

Zaslon Galaxy S22 telefona meri 15,3 cm (6,1 inča), Galaxy S22+ telefona pa 16,6 cm (6,6 inča), kar je kot nalašč bodisi za igranje igric ali gledanje vaših najljubših serij. Gre za pametni dinamični AMOLED 2X zaslon z Vision Booster tehnologijo, ki vključuje super tekočo tehnologijo s 120 Hz, ki se prilagodi in osveži pri stopnji med 48-120 Hz glede na vsebino. Zaslon Galaxy S22 doseže do 1300 cd/m2, Galaxy S22+ pa odlikuje najsvetlejši zaslon do zdaj – s kar 1750 cd/m2.

Dobro vemo, da so zasloni telefonov nesramno krhki in da počijo ali se odkrušijo že ob najmanjšem udarcu. Ravno zato se je Samsung odločil za poliran Armor aluminijasti okvir, ki deluje kot pravi ščit, sprednja in hrbtna stran pa sta opremljeni s trpežnim Corning® Gorilla® Glass Victus®+ steklom. Galaxy S22 in Galaxy S22 Ultra S Pen pisalo sta ocenjena s standardom IP68, kar pomeni, da sta na podlagi preizkusnih pogojev primerna za potopitev v največ 1,5 metra sladke vode za največ 30 minut.

Spoznajte Samsung Galaxy S22 Ultra s pametnim pisalom

Očitno je, da Samsung nikoli ne spi, saj noč in dan skrbi za inovacije in z njimi razvaja svoje uporabnike. Tokrat predstavlja tudi novi Samsung Galaxy S22 Ultra, ki je opremljen z razširjenim 17,3 cm (6,8-inčni) zaslonom in kinematografskim razmerjem zaslona 19,3 : 9 za kar najbolj realistično izkušnjo gledanja. Je kot nalašč za vse, ki si želite vrhunske izkušnje mobilnega igranja iger, saj je opremljen z najhitrejšim 4 nm procesorjem, dolgotrajno baterijo in velikim pomnilnikom.

Drznite si postavljati nove trende z novimi barvnimi toni bordo rdeče ali zelene. Ali pa izstopajte s subtilno fantomsko belo ali morda celo fantomsko črno. Te prefinjene in brezčasne barve še dodatno poudarijo elegantno obliko serije Galaxy S22.

Galaxy S22 Ultra je prvi model Galaxy S serije z vgrajenim S Pen pisalom. Z natančno konico in nizko latenco je vsak premik pisala enak, kot bi pisali na papir. Ko končate s pisanjem, lahko telefon upravljate tudi z zračnimi dejanji prek tehnologije Bluetooth. Ko zaključite z delo, S Pen pisalo enostavno vrnete v telefon, kjer se bo napolnil.

S Pen pisalo ima ogromno prednosti. Še posebej prav bo prišel na primer učencem, dijakom in študentom, saj jim bo pomagal pri sestavljanju zapiskov, medtem ko si bodo gospodinje z njim lahko zapisovale svoje najljubše recepte. Je kot nalašč tudi za v službo, saj je vedno pri roki – dobesedno. Natančnost S Pen pisala bo vaše zapiske spremenila in jih preobrazila v mojstrovine. Ročno pisavo lahko spremenite v besedilo za dobro berljive opise v Samsung Notes aplikaciji ali pa videom dodajate animacije in razgibate svojo ustvarjalnost.

Samsung promocije za zveste uporabnike

Da bi Samsung še bolj razvajal svoje uporabnike, je za njih pripravil dve vrhunski promociji. Prva je šestmesečna brezplačna preskusna različica OneDrive s 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku, ki je na voljo za uporabnike Galaxy S22 , S22+ ali S22 Ultra.

Po pretečenem brezplačnem poskusu se naročnina v mesečno plačljivo naročnino podaljša samodejno v skladu z določili in pogoji storitve Google Play. Dotično naročnino je mogoče prekiniti kadarkoli. Ponudba je na voljo do 31. januarja 2023.

Druga promocija se izvaja na vsem dobro znani platformi YouTube, zato ji rečemo tudi YouTube promocija. Gre za brezplačno 4-mesečno preizkusno obdobje za YouTube Premium, ki pa je na voljo vsem uporabnikom v Sloveniji, ki kupijo in aktivirajo Samsung Galaxy S22 (S22, S22+, S22 Ultra) do vključno 1. marca 2023. Ponudba je na voljo samo uporabnikom, ki trenutno niso naročeni na storitev YouTube Premium, YouTube Music Premium ali Glasba Google Play, še niso bili naročeni na storitev YouTube Premium, YouTube Music Premium ali Glasba Google Play ali še niso sodelovali v preizkusu storitve YouTube Premium, YouTube Music Premium ali Glasba Google Play.

Oglasno sporočilo

New Report

Close