Zapravila cel kup denarja, da bi ga obiskala, on pa ji je rekel, da je debela!

11. september 2019

Zapravila cel kup denarja, da bi ga obiskala, on pa ji je rekel, da je debela!

11. september 2019

28-letna Britanka Jade Savage je zapravila 100 evrov, da bi se srečala z moškim, ki ga je spoznala na Tinderju, na koncu pa je končala v solzah.

Iz rodnega Leicestra je potovala v 70 kilometrov oddaljen Peterborough. Pot je trajala tri ure in pol, saj je Jade zamudila na avtobus, za katerega je že kupila vozovnico, zato se je morala peljati z vlakom.

Po prihodu pa je njen zmenek trajal vsega skupaj 5 minut.

»Prišla sem na železniško postajo in ga poklicala. Čakala sem, da pride pome in ko je prišel, me je pogledal in rekel: »F**, ti pa si se zredila, kajne?!«

Rekla sem mu, da ne more govoriti tako in rekel je, da je to dejstvo in da se na ta račun ne sme šaliti,« pripoveduje Jade.

Povedala mu je, da je pravi idiot, nato pa se je »kavalir« razjezil in jo odpeljal do avtoceste, poroča DailyMail.

Bila je zlomljena in razočarana, zato je na železniški postaji spila kozarec vina ter se odločila, da bo začela z akcijo zbiranja denarja. S pomočjo aplikacije GoFundMe želi zbrati 100 evrov.

»Ponudil mi je, da mi vrne 100 evrov, in ko sem se s tem strinjala, me je blokiral na mobilnem telefonu. Hočem samo nazaj svoj denar. To je bil najhujši in najkrajši zmenek, kar sem jih doživela,«

je zaključila Jade.

Čeprav se iz zbiranja denarja norčujejo celo njeni prijatelji, Jade, ne le, da je dobila povrnjeno naložbo, od donatorjev je namreč skupaj prejela kar 350 evrov.

Če se sprašujete, kako jo je lahko 70 kilometrska pot stala 100 evov, je odgovor podala Jade:

Taksi do postaje: 16 evrov

Avtobus, ki ga je zamudila: 13 evrov

Vlak v Peterborough: 25 evrov

Vino na postaji: 5 evrov

Vlak v Leicester: 25 evrov

Taksi do doma: 16 evrov

Foto: Facebook

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close