Zaprte čevlje lahko pospravimo v omaro, končno je čas za sandale!

24. maj 2022
Powered by:

Zaprte čevlje lahko pospravimo v omaro, končno je čas za sandale!

24. maj 2022
Foto: Deichmann

V Deichmannu vas čaka poletna obutev po prav posebnih cenah.

Če tudi ve te dni sanjarite, da bi obnovile svojo garderobno omaro, vas bo zagotovo razveselila novice, da je v Deichmann trgovine prišla EDINSTVENA PRILOŽNOST, da svoj novi par poletnih sandal kupite po posebnih, znižanih cenah. Mi smo že izbrali svoje favorite!

Čas je za sandale!

Foto: Deichmann

Komaj smo pričakali priložnost, da iz zaprte obutve skočimo v sandale in uživamo v popolnem udobju in svobodi, ki nam jo nudijo razigrani odprti modeli. Poletne obleke, krila in kratke hlače se najbolje kombinirajo s sandali, ki jih v Deichmannu lahko najdemo v različnih barvah, vzorcih in materialih. Zlasti so nam všeč modeli z metalik poudarki ter klasični modeli črnih sandal, ki so v letošnji kolekciji s prav zanimivimi detajli. V Deichmannu zares lahko najdete velik izbor sandal, ki bodo pika na I vašega poletnega stajlinga.

Poletni trend sandal z debelejšim – chunky podplatom

Foto: Deichmann

Malo debelejši podplat in platforme obožujemo tudi poleti in v Deichmannu smo našli čudovite modele ravnih sandal z udobnimi debelejšimi – chunky podplati. Če jih kombiniramo z nevtralno barvo, bodo takšne sandale nogam mimogrede pridale nekaj centimetrov in dodatno poudarile zagorelo polt.

V Deichmannu smo našli tudi modele retro izgleda in nepogrešljive črne usnjene sandale z debelejšim – chunky podplatom. Če ste v trendu platform uživale v prejšnjih sezonah in se tako kot mi zaljubile vanje, potem ne zgrešite čudovite prilike, da v svojo omaro dodate vsaj en čudovit par po znižani ceni!

Romantično poletje, polno stila in elegance

Foto: Deichmann

Če pa si to poletje želite svojo garderobo obogatiti z udobnimi in elegantnimi sandal s petko, je Deichmann pravi izbor za vas. Po znižani ceni smo našli fantastične sandale z blok petko, ki jih lahko izberete v več barvah – od nevtralnih tonov v peščeni ali kožni barvi pa vse do klasične črne in letos tako zelo priljubljenih pastelnih barv. Znižani so tudi elegantni modeli s srednje visoko peto in priljubljene sandale s polno peto, ki ponujajo rešitev za elegantno, pa še vedno funkcionalno poletno kombinacijo.

Pokažite svoje lepe noge v mini krilih in oblekah, ki jih boste kombinirale s sandali s peto v najrazličnejših barvah!

Zaželite dobrodošlico letošnjemu poletju z nekaterimi izmed krasnih sandal, ki jih vse do 4. junija lahko poiščete po znižanih cenah pri Deichmannu. Celotno ponudbo si lahko pogledate na spletni strani https://www.deichmann.com/SI/sl/shop/promo/topdeal.cat

Style. Več novic

New Report

Close