Zara ima najlepše plašče za prihajajočo jesen

05. september 2019

Zara ima najlepše plašče za prihajajočo jesen

05. september 2019

Jesen je tik pred vrati in s tem tudi potreba po nošenju lahkotnih plaščev, ki se odlično vklopijo v spremenljivo vreme.

Kar imamo pri jesenskih plaščih radi, je to, da so lahkotno ukrojeni, preprosti za kombiniranje in ravno prav vpadljivi. Zato vam ne ostane čisto nič drugega, kot da preverite trenutno ponudbo in si privoščite tistega, ki najbolj pristaja vašemu slogu.

Zara je mnogim ena izmed najbolj priljubljenih high street modnih znamk, saj iz kolekcije v kolekcijo predstavlja odlične modne kose. Zara je za prihajajočo sezono pripravila kar nekaj čudovitih kosov ter modnih dodatkov, oko naše urednice pa je obstalo na plaščih.

Čeprav je bilo letošnje poletje v znamenju pastelnih barv, se bo ta trend nadaljeval tudi v hladnejših dnevih, vendar z nekoliko svetlejšimi toni, ki bodo popestrili še tako dolgočasne in monotone kombinacije. Kroji v Zari so največkrat oversized in zelo ženstvenih, nekaj plaščev je tudi v tako imenovanih moških krojih, ki jih lahko tiste modno najbolj pogumne, dopolnijo s pasovi.

Kar pa velja za vse, je dejstvo, da boste v teh plaščih videti zelo šik in da bi bilo nakupovanje malce lažje, vam v galeriji predstavljamo nekaj modelov iz aktualne Zarine ponudbe.

Foto: Zara, Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close