Zara je vstopila v svet športne opreme!

04. marec 2023

Zara je vstopila v svet športne opreme!

04. marec 2023
Foto: Zara

Le vprašanje časa je bilo, kdaj bo Zara resneje zakorakala v vseprisotni trend športnih linij. H&M je naredil resen korak z znamko Move in to je Zarin odgovor.

Na Zarini spletni strani je bila danes objavljena kolekcija Zara Athleticz, ki prinaša športne kose predvsem za tek. Bliža se pomlad in z njo lepše vreme, zato se je Zarina oblikovalska ekipa odločila, da kolekcijo posveti vsem ljubiteljem aktivnosti v naravi.

Zara pravi, da njihova nova tekaška kolekcija bazira na treh konceptih: preprostost, udobje in funkcionalnost.

Foto: Zara

Kolekcija je sestavljena iz treh delov in vključuje športne nedrčke, športne jakne, pajkice, kolesarske hlače, puloverje in superge. Izdelana je iz lahkih visokozmogljivih materialov, ki omogočajo svobodo gibanja. Cene se gibljejo od 25 do 55 evrov.

Zara je sicer že lansirala kolekcije, ki bi jih lahko nosili za vadbo (jogo ali pilates), a se tega segmenta niso resneje lotili.

Foto: Zara
Foto: Zara
Foto: Zara
Foto: Zara

Trg dobrega počutja naj bi v naslednjih treh letih zaslužil milijarde, znana pariška hiša Lafayette pa je ustvarila veliko trgovino, namenjeno wellness izdelkom, vključno s športnimi oblačili in opremo.

Foto: Zara
Foto: Zara

Danes ni več dovolj samo prodajati oblačil. Prodajati je treba življenjski slog, česar se je med prvimi zavedel H&M in predstavil svojo športno znamko Move. Bo šla Zara v isto smer? Zbirka Athleticz je že na voljo na spletu.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close