Zara presenetila z linijo izdelkov za lase!

06. marec 2024

Zara presenetila z linijo izdelkov za lase!

06. marec 2024
Foto: Zara

Zara presenetila z linijo izdelkov za lase!

06. marec 2024
Foto: Zara

Popolno urejeni lasje so najlepši modni dodatek in novosti iz Zarine nove linije obljubljajo zavidljive rezultate.

Po uspešnem sodelovanju z vizažistko Diane Kendal, ki je leta 2021 sodelovala pri liniji ličil, je Zara znova združila moči s slavnim frizerjem Guidom Palauom, s katerim so sodelovali že pri prvi liniji izdelkov za lase Glitter in Gold.

Nova kolekcija se imenuje Everyday Basics in vsebuje šest izdelkov, namenjenih vsem, ki želijo svojim lasem dodati več dimenzije. V kolekciji so sprej za suho teksturiranje, lak za lase, pena za volumen, balzam za lase, aktivator kodrov in pršilo za feniranje, vsem pa so skupne luksuzne formule, dostopne cene in čudovita embalaža v živih barvah.

Sprej za teksturiranje suhih las je večnamenski izdelek, ki ustvari volumen in poudari naravno teksturo las, uporablja pa se lahko namesto suhega šampona.

Pena za volumen poskrbi tudi za večji volumen in jim daje čudovit sijaj, sprej za feniranje pa lahko uporabite pred sušenjem in ravnanjem las, da jih zaščitite pred vročino in jim date lesk.

Suhe lase boste nahranili z balzamom za lase kot piko na i pri oblikovanju, medtem ko bo aktivator kodrov ustvaril definirane in sijoče kodre, sprej za lase pa bo obdržal vsak pramen na mestu.

Vsi izdelki so na voljo po enotni ceni 12,95 evrov, Guido Palau, ki je ustvaril frizure za modne revije jesen/zima 2024 večjih modnih hiš, kot so Prada, Proenza Schouler in Khaite, pa pravi, da lahko z njimi ustvarimo videz kot iz modne brvi!

Hmmm, splača se preizkusiti …

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close