Zara z Minimal kolekcijo za ženske, ki obožujejo čiste linije

08. april 2019

Zara z Minimal kolekcijo za ženske, ki obožujejo čiste linije

08. april 2019

Če vam niso všeč žive barve, pooudarjeno avantgardni kroji in živalski potiski, se ozrite h kosom oblačil, ki jih je v svoji novi Minimal kolekciji ponudila španska high street modna hiša

Zara je dobro znana po svoji ponudbi v številnih podlinijah, ki poskrbijo za vse starosti in modne okuse. Mlajše ženske lahko denimo izbirajo v TRF kolekciji, v njej najdejo zanimive kose tudi starejše od 30 let in jih vključijo v svoje outfite.

To, da ženske rade posegamo po TRF liniji celo po 40. letu, so spoznali tudi pri Zari in v tej cenovno dostopnejši liniji ponudili več ‘resnejših’ kosov. Linija Basic pokriva prav vse želje po osnovnih kosih oblačil, katere vsaka od nas potrebuje v omari ali za vsak dan.

Linija Studio pa je namenjena ženskam, ki sledijo aktualnim smernicam in so pripravljene za oblačila porabiti več denarja. Zara vsako leto lansira tudi nekaj tematskih kolekcij, ki se spogledujejo s trendi in jih obdela na različne načine, toda vselej tako, da je kose iz različnih podlinij možno preprosto uskladiti med seboj.

Tako je Zara v teh dneh ponudila svojo Minimal kolekcijo, kateri ni kaj odvzeti, niti dodati. To pa je tudi smisel minimalizma, glede na slogan nove Zarine nove kolekcije, ki jo zaznamujejo čiste linije, umirjeni barvni odtenki in preprosta eleganca.

Ta filozofija je kot ustvarjena za ženske, ki jim poletne eksplozije barv in vzorcev niso pri srcu. V Minimal kolekciji vas torej pričakuje sofisticiran pristop k poletnemu oblačenju v slogu znanih modnih hiš, ki slovijo po minimalizmu, kot so Jil Sander, Chloé ali Celine.

V tej novi liniji bodo vašo pozornost skoraj gotovo privabili ljubka pletena poletna obleka v pudrasti barvi, ki se zapenja na gumbe, plisirani kompleti, ki jih sestavljajo topi in midi krila, krojena v linijo A, kot tudi zračni puloverček/jopica z napihnjenimi rokavčki.

D. S.

Foto: Zara kolekcija Minimal

Style. Več novic

New Report

Close