Zaradi ločitve je morala prodati svojo kolekcijo Chanelovih torbic

22. november 2022

Zaradi ločitve je morala prodati svojo kolekcijo Chanelovih torbic

22. november 2022
Foto: Profimedia

Pa tudi nekaj nakita …

Priljubljena igralka Christina Ricci je razkrila, da jo je ločitev od Jamesa Heerdegena, od katerega se je razšla leta 2020, drago stala. Toliko, da je morala prodati svojo celotno kolekcijo Chanelovih torbic, pa tudi nekaj svojega pregrešno dragega nakita.

“Nekaj časa sem imela precejšnjo Chanelovo kolekcijo, a sem jo morala velik del prodati,” je povedala za The Sunday Times in priznala, da so jo do tega pripeljale “nekatere življenjske travme, skrbniške situacije in boj proti prepovedi približevanja.”

Vendar pa je s tem povsem pomirjena, je dodala, saj se je s tem naučila naložbene kose uporabljati na različne načine. “Imela sem tudi kolekcijo nakita Chanel Fine Jewellery, ki sem jo dobro izkoristila.”

Christina in James sta bila poročena sedem let. (Foto: Profimedia)

Drug proti drugemu vložila prepoved približevanja

Nekdanja zakonca namreč nista imela mirne ločitve, saj sta drug proti drugemu vložila prepoved približevanja, pri čemer je bila njena vloga zaradi dokazanega nasilja odobrena, njegova pa ne. Skupaj imata osemletnega sina Fredericka “Freddieja” Heerdegena, dogovor o skrbništvu pa sta dosegla aprila 2021. Poročila sta se leta 2013.

Oktobra 2021 se je igralka ponovno poročila, čez dva meseca pa sta z novim možem Markom Hamptonom že povila deklico.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close