Zaradi nje na filmski premieri nihče ni opazil igralcev!

24. julij 2019

Zaradi nje na filmski premieri nihče ni opazil igralcev!

24. julij 2019

Za vse je kriva Adriana Lima! Bila je v središču same pozornosti zaradi atraktivne živo rdeče obleke, drugi pa so z začudenjem zrli v njena neurejena stopala…

Da bi v Los Angelesu na imenitni premieri filma, pa še to ne kateregakoli, ampak najtežje pričakovanega v zadnjih letih, naredili maksimalen vtis in vso pozornost občinstva ter fotografov (pre)usmerili nase, očitno ne potrebujete drugega, kot nadeti si živo rdečo obleko in imeti neurejene nožne prste, na katerih je star, odkrušen črn lak.

Slednjega naši novinarski kolegi iz srbskega uredništva Kurir.rs niso opazili ter omenili v članku, saj jih očitno preveč in nekritično navdušuje dejstvo, da gre za nekdanjo ženo njihovega srbskega košarkarja Marka Jarića – to je zanje dovolj, da imajo Adriano Limo za ‘svojo’ in ne udrihajo čez njo.

A vrnimo se k premieri. V ‘mestu angelov’ je potekala super VIP-ovska premiera filma Once Upon a Time… In Hollywood (Bilo je nekoč… v Hollywoodu je slovenski prevod, film bo pri nas prikazovan od 15. avgusta naprej), tega je naredil in ‘zapakiral’ priznano najbolj genialni režiser našega časa, sloviti Quentin Tarantino. Ta sicer niti najmanj ne dela po tekočem traku, med enim in drugim filmom si vzame (s stališča njegovih oboževalcev) nesramno dolg večletni premor, a ko se le spravi iz ‘kreativnega lenarjenja’ in nekaj naredi, gre zanesljivo za briljantno filmsko umetnino.

Tarantino zna privabiti h castingu najboljše igralce sodobnega časa. Z malce sarkazma bi lahko dejali, da se ti kar tepejo za vlogo v kateremukoli Tarantinovemu filmu in nemara bi kdo od njih vlogo odigral celo zastonj oz. za drobiž v primerjavi s svojim siceršnjim honorarjem. Da ne bomo dolgovezili, v filmu Bilo je nekoč… v Hollywoodu je na sceni res krepka igralska zasedba. Vloge v filmu namreč utelešajo h’woodski težkokategorniki, to so Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, vse bolj čislana Margot Robbie, Dakota Fanning in drugi priznani igralci. V filmu bomo v njegovi zadnji vlogi lahko videli tudi Lukea Perryja, ki je žal marca letos umrl pri 52 letih.

Adriana Lima, 38-letna brazilska manekenka, skratka nima nič opraviti s tem filmom, razen, da se je kot ena od VIP gostij v ponedeljek udeležila premiere Tarantinovega filma v znamenitem TCL Chinese Theater (po domače Kitajsko gledališče), gre za je priljubljeno prizorišče mnogih filmskih premier. Poleg Lime so bili na premieri denimo še Rob Lowe, Snoop Dogg, Pierce Brosnan, Travis Scott, Eli Roth ter druge znane osebe.

Lima je dala nase v oči bijočo rdečo obleko s svetlikajočimi se detajli in obula sandale z visoko peto v isti barvi. Za make up je izbrala živo rdečo šminko, ki je lepo zaokrožila njen videz, bleščeč nasmeh in dolge temne lase. Naši bolj ležerni južni sosedje so ta podatek izpustili, a mi smo pobrskali, kdo je oblikoval Adrianino obleko in to je Magda Butrym, ki je novo, a že od samega začetka super uspešno ime visoke mode. Lima je nosila zraven tudi izjemno dragocen nakit Chopard, kajpak izposojen za to priložnost.

Žal je pozornost na lepotici pritegnilo še nekaj drugega, ne tako pohvalnega. Enemu najbolj znanih angelčkov z revij Victoria’s Secret se očitno ni dalo (ali pa se ji je preveč mudilo na premiero) odstraniti starega, že odkrušenega laka črne barve z nožnih prstov in tako je šla na premiero v zares odlični večerni kreaciji, a spodaj žal neurejena.

Foto: EPA, Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close