Zaradi te beauty rutine je J. Lo. vedno videti popolna

07. november 2019

Zaradi te beauty rutine je J. Lo. vedno videti popolna

07. november 2019

Jennifer Lopez že leta ohranja glamurozen videz na obrazu. Kaj je njena skrivnost?

Največkrat na Stylu pišemo o njenih outfitih ter fitnes rutini. Mogoče zato, ker je 50-letna zvezdnica videti neverjetno fit in fenomenalno.

Pozabljamo pa, da ima Jennifer tudi izjemno mladosten in sijoč obraz. Na rdeči preprogi ali pa brez ličil je zvezdnica vedno videti popolno, skrivnost njene svežine in sijoče kože pa je pravzaprav zelo preprosta.

Ariel Tejada, ki je glavni vizažist v ekipi Jennifer Lopez, pogosto pa sodeluje tudi s sestrami Kardashian / Jenner, je odkril štiri korake, ki so zaslužni za lepoto latino dive.

Prvi korak: čiščenje in vlaženje obraza

Če želite imeti negovan obraz z brezhibno kožo, potem ni potrebe, da na obraz vsak dan nanašate tone ličil in jih pred spanjem ne odstranite. Piling je treba izvajati enkrat do dvakrat na teden, tako kot je treba obraz vsakodnevno očistiti z gelom za umivanje.

Drugi korak: lahka podlaga

Preveč pudra ne prinaša ničesar dobrega. Lahka tekoča podlaga bo poenotila polt, prekrila nepravilnosti in obraz ne bo videti, kot da ste mu nadeli masko.

Tretji korak: če uporabljate tekoči highlighter, ga kombinirajte s pudrom v prahu

Če želite doseči naravni sijoč videz, najprej na ličnice ter vrh nosu nanesite highlighter, nato pa ga fiksirajte s pudrom v prahu.

Četrti korak: pazite na akne

Kadar uporabljate highlighter, ga ne nanesite preveč na predele obraza, kjer so akne in mozolji. Ta ta predel v tankem sloju nanesite korektor, da koža ne bo mastna, niti sijoča, da ne bi padla v oči.

Foto: Getty

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close