Zaradi teh špartanskih vaj ima J. Lo popolno fit telo!

18. junij 2019

Zaradi teh špartanskih vaj ima J. Lo popolno fit telo!

18. junij 2019

Lepota je morda naključje, a fit in seksi postava ni. Je namreč plod trde in vsakodnevne, predane telesne vadbe. 49-letna pevka Jennifer Lopez to dobro ve in se ji tudi pozna!

Čeprav ima že 49 let, je znana pevka, plesalka in igralka v boljši telesni kondiciji, kot kdajkoli prej. Njene mišice so čvrste kot jeklo, postava vitkejša od tiste, ki jo je imela pri 25-ih.

To ni dano samo od sebe, J. Lo trdo dela za rezultat in gara tri- do štirikrat na teden v telovadnici pod vodstvom osebnega trenerja, ki ne varčuje z obremenitvami in težavnimi vajami. Pevka dela predvsem na krepitvi mišic, nekoliko manj se posveča kardio vajam.

Zadnje čase ji družbo na treningih dela srčni izbranec Alex Rodriguez, nekdanji igralec baseballa, ki se znojenja ob zahtevni telesni dejavnosti ne boji, saj je bila ta desetletja del njegovega vsakdana. Skupaj obiskujeta pilates, trenige za (mišično) moč in vozita sobno kolo.

J. Lo in A-Rod trenirata tudi skupaj

V telovadnici se pogosto družita z igralcem Dwayneom Johnsonom, mišičnjakom, ki včasih trenira z njima. Ko je Lopezova v New Yorku, je njen osebni trener David Kirsch, ko pa biva v Los Angelesu, jo trenira Tracy Anderson. Tako Kirsch kot Andersonova, osebna trenerja slavnih, sta znana po ‘prostem slogu treninga’, kar je pevki še posebej všeč.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson in J. Lo sta prijatelja v telovadbi

Ko dela s Tracy, Jen uporablja manjše uteži za oblikovanje rok in izvaja predvsem vaje za čvrsto telo, po katerem slovi. S Kirschem pa uživa v številnih drugih dejavnostih in v vadbi s fitnes pripomočki.

“Všeč mi je ravnotežje, ki mi ga omogočata dva trenerja, vsak s svojim posebnim in različnim pristopom. To nadvse prija mojemu telesu in mi daje voljo, saj mi nikoli ni dolgčas, zato se zelo redko zgodi, da preskočim trening,”

je povedala latino diva.

“So dnevi, ko vadim do poznega večera ali celo noči in potem, ko pridem domov in preden zaspim, pomislim, da me jutri ne bo v telovadnico, a ko napoči jutro, vstanem in si rečem: ‘Kar lepo naprej. Ti to zmoreš! Saj gre samo za eno uro vadbe.’ Na ta način prepričam samo sebe, ko me popade lenoba.”

Tudi ples je že od nekdaj sestavni del njenega življenja. Jen priznava, da so plesni gibi od časa do časa ‘ključ do njene sreče na urah telovadbe’. David Kirsch pravi, da njegova slavna stranka od pripomočkov najpogosteje uporablja žoge za fitnes. Kadar ne more priti v telovadnico, pa žogo za fitnes odnese v hotelsko sobo in tam z njeno pomočjo dela vaje.

Latino diva rada izvaja tudi stranske trebušnjake, saj ji raven in vitek pas veliko pomeni. David Kirsch je razvil svoj 32-minutni telovadni režim za vse priložnosti in ljudi, ki se ga poslužuje tudi Jen, ko ne vadi z njim osebno. Gre za počepe z zelo razširjenimi nogami, planking in podobno. Kirsch je prepričan, da je treba vaje vedno znova malce spreminjati ter prilagajati, da ne postane trening monoton.

Če vam med treningom postane dolgčas, zato posezite po takem režimu telovadbe, kot ga prakticira slavna pevka in lastnica ene najbolj seksi zadnjic na tem svetu. Ne mislite, da se svojega čudovitega telesa ne zaveda! Jen še kako opazi, da se njen trud izplača:

“Ko pogledam svoje fotografije iz časa, ko sem imela 20 let, pomislim, da sem sedaj videti veliko boljše. Navdušena sem nad svojim videzom in postavo. Počutim se seksi, lepo in mladostno,”

je iskreno in upravičeno samozavestno priznala Jennifer Lopez.

D. S.

Foto: The Australian, Shutterstock, Getty Images, People, Etonline, Pinterest, Born to Workout

Style. Več novic

New Report

Close