Zarina kolekcija za jesen osuplja s ‘statement’ modnimi kosi

31. julij 2019

Zarina kolekcija za jesen osuplja s ‘statement’ modnimi kosi

31. julij 2019

Poletje je na vrhuncu, a že vemo, kaj nositi, ko temperature padejo.

Zarina kolekcija za hladne dni nam ponuja čudovite barve in vzorce ter detajle v obliki verig!

Številne med vami so z glavo in telesom trenutno povsem posvečene poletju ter zasluženemu dopustu. Mnoge ste že na plažah ob morju; sončnim dnem in toplim večerom primerno izbirate lahkotno garderobo ter oblačila, za katera ste komaj čakale, da jih nadanete, ko se bo živo srebro povzpelo nad 30 stopinj Celzija.

Marsikatera bi najraje za vedno ostala v poletju, pri ležerni, šik, brezskrbni poletni modi, ki omogoča, da hitro sestavimo najljubši outfit iz kratkih hlač ali krila in kratkega topa ali bluzice z rokavi, v kombinaciji z minimalističnimi, udobnimi sandali. Le koga te dni skrbi mraz, toplo ozračje kliče k brezskrbnemu razkazovanju porjavele kože!

Modna dekleta oz. fashioniste pa seveda iz izkušenj že vedo, da so prav dnevi, ko je poletje v svojem zenitu, tisti, ko se začno njihove najljubše modne trgovine polniti z novimi jesensko-zimskimi kolekcijami za prihajajoči hladn(ejš)i sezoni.

Seveda je prezgodaj, da bi kakšnega od njih že oblekle ali obule, a modno ozaveščene punce se bodo po prihodu s počitnic kar se da hitro napotile v izbrano trgovino in si med prvimi ogledale aktualno ponudbo ter poskrbele, da si zagotovijo najbolj zanimive modne kose za novo sezono, dokler je zaloga v trgovini še na razpolago v njihovi konfekcijski številki.

Španska nizkocenovna high street znamka je ena tistih, h katerim se večina trendseterk najraje vrača. Ne le zaradi večinoma dostopnih cen, pač pa tudi, ker je najbrž najbolj uspešna pri kopiranju in prevajanju modnih smernic iz visoke mode v ulično ter cenovno privlačnejšo za množične kupce.

Zari vsako sezono uspeva, da aktualne modne trende odlično prilagodi masovnemu trgu s pomočjo svojih oblikovalcev. Tako se nam zdijo oblačila, obutev in dodatki na prvi pogled znani in videni s pist visoke mode iz pomladi, ko so nam najbolj zveneči kreatorji predstavili jesensko-zimske smernice. Obenem so Zarini modni kosi in dodatki videti samosvoji, drugačni, posebni – kot nalašč, da jih konzumiramo v slogu ‘hitre mode’, ki se ves čas spreminja pod taktirko Zarinega številčno močnega oblikovalskega tima.

Daleč najboljši dokaz zapisanega je tudi oz. še prav posebej nova Zarina jesensko-zimska kolekcija za letošnje leto in del prihodnjega. Gre za omamno zbirko oblačil v zemeljskih, naravnih in pridušenih barvnih odtenkih z zanimivimi cvetličnimi vzorci ter avantgardnimi potiski.

Čeprav bi novo kolekcijo na prvi pogled lahko opisali kot romantično, ni čisto tako, saj tokratna modna oblačila privlačno dopolnjujejo verige kot pomemben in prepoznaven detajl. Prav verige in verižice na izbranih kosih iz nove Zarine kolekcije slednjim upravičeno dajejo oznako ‘statement’. To kajpak pomeni, da boste z njihovim nakupom in nošenjem to jesen in zimo naredile odličen vtis na okolico ter ustvarile nepozaben modni videz!

Zato so Zarina nova oblačila popolna za ženske, ki se ne bojijo izstopiti iz povprečja, ki znajo ter si upajo izraziti dominantno osebnost ter z izborom oblačil dodatno poudariti svojo samozavest kot značajsko lastnost. Aktualna kolekcija med nas prinaša še nekaj prelepih, elegantnih in ženstvenih modelov večernih oblek, ki se uspešno izkažejo ob vsaki priložnosti.

V novi Zarini kolekciji za hladne dni boste našle tudi zanimive komplete oziroma sete, denimo kombinacije kril ter trendovskih mini suknjičev v ujemajočih se materialih, barvah in vzorcih.

Minimalizmu in subtilnosti se je Zara tokrat odrekla, zato boste v novi kolekciji prej našle predimenzionirane zaponke za pas in masiven, opazen statement nakit. Kar se tiče materialov za oblačila, so se Zarini oblikovalci tokrat poigrali z bezčasno svilo, pa tudi s čipko, ki v takšni kombinaciji daje nadvse čuten videz.

Aktualni modeli so bržkone prvi, s katerimi nas Zara mami k nakupu kosov za novo sezono. Prepričani smo namreč, da nas bo kaj kmalu presenetila še z dodatno ponudbo jesensko-zimskih modnih novosti.

Priznavamo, da nam nova smer, v katero je krenila španska Zara, zelo ugaja, ker je drugačna, sveža in drznejša, kot prejšnje kolekcije. Zato se že veselimo in komaj čakamo, kakšen modni izbor nam bo še pripravila za letošnjo jesen in zimo!

Foto: Steven Meisel za Zaro

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close