Zarina nova kolekcija ponuja čudovite tope za svečane trenutke

28. maj 2019

Zarina nova kolekcija ponuja čudovite tope za svečane trenutke

28. maj 2019

Z novo pomladno kolekcijo, v kateri ne manjka slavnostnih in prav zares šik topov, je španski nizkocenovnik vsem ponovno dokazal, da eleganca nikoli ne gre iz mode! Navdušene smo.

Letošnjo pomlad, ki se bo kmalu prevesila v koledarsko poletje, nas dež in mraz zlepa nočeta izpustiti iz rok. Le marca in morda še v aprilu smo imele na voljo nekaj lepih dni, ko smo lahko razkazovale svoje nove modne ulove za pomlad 2019, potem pa je bilo treba spet poseči po zimskih ali vsaj prehodnih oblačilih.

A kislo vreme nam ne sme vzeti dobre volje ter veselja do mode! Ne bomo dopustile zoprno vztrajnemu dežju, da nam prepreči ogled nove ponudbe šarmantnih in res posebnih topov iz pomladnih kolekcij. Kar nam je všeč, je dejstvo, da je top izvrsten kos oblačila tudi za poletje in celo hladnejše dni, ko recimo prisostvujemo gala dogodku v zaprtem prostoru, kjer nam bo prav vseeno, če zunaj padajo ošpičene prekle!

Kaj pa nas privlači na novih topih za gala trenutke s podpisom znamke Zara? To, da jih lahko kombiniramo k čemurkoli, pa bo tak top oz. vrhnji kos oblačila v sekundi ‘dvignil’ našo stilsko kombinacijo na višjo raven ter nam omogočil vpadljivo šik videz.

Roko na srce, prav pomlad je tisti del leta, ko se odvija največ slavnostnih priložnosti in gala dogodkov. Poroke in mature, pa še obletnice valet z nekdanjimi sošolci, skratka, ni da ni, če uporabimo žargon mladih! Poleti se ljudje zaradi dopustov razbežijo in jih je težje zbrati na kup, jesen pa je že v znamenju delovnih ter šolskih obveznosti, zato je prav pomlad idealna sezona za izvedbo svečanih dogodkov.

Ob takih trenutkih si ženske kajpak zaželimo, da bi bile videti elegantne ter prefinjene. Seveda, ‘dobra stara’ obleka je hitra in preprosta izbira, ki vedno odlično funkcionira ter nas rešuje iz stilske zadrege. Toda namesto obleke si včasih lahko privoščimo hlače ali lepo krilo, ki ga le še dopolnimo s čudovitim zgornjim delom – topom.

Vsaka garderobna omara in s tem njena lastnica potrebuje nekaj lepih topov in med njimi naj se znajde tudi kak res eleganten kos, ki ga boste z veseljem nosile vrsto let. Španska Zara je v novi kolekciji predstavila izjemne tope, v katere se lahko v trenutku zaljubimo. Rdeča nit te Zarine kolekcije sta old-school glamur in ženstvenost, ki jo dopolnjujejo šik detajli.

Topi so na voljo v različnih tkaninah oz. materialih, tudi najfinejših, dopolnjujejo jih očarljive pentlje ter asimetrično krojenje. Kar se tiče barv, je poudarek na zamolklih odtenkih. Lahko se odločite za top s kovinskim odsevom, ki je izdelan iz metalik tkanine. Ta se idealno prilega k nevtralnim barvam drugih oblačil oz. preostanku outfita v minimalističnem slogu.

Če se odločite za razkošno izdelan top z dodanimi okrasnimi elementi, naj bo nakita na vas čim manj – diskretni uhani bodo dovolj. Ali pa le ena zapestnica, morda ura ali prstan; verižice pa pustite doma. Tudi frizura naj bo oblikovana čim bolj enostavno – najbolje je, da lase spnete v šik figo.

D. S.

Foto: Zara,  Instagram

Style. Več novic

New Report

Close