Zaželele si boste sivih las

30. avgust 2021

Zaželele si boste sivih las

30. avgust 2021
Profimedia

Frizer Jack Martin poskuša ženskam pokazati, kako sprejeti sive lase.

Med pandemijo so bili tudi frizerji med tistimi, ki so jih ženske najbolj pogrešale. Mnogim ni preostalo drugega, kot da se sprijaznijo z narastkom in sivimi lasmi ter suhimi konicami.
 
A že dolgo pred covidom-19 je bil frizer Jack Martin znan po tem, da je svoje stranke spodbujal k temu, da sprejmejo svoje sive lase.

Vse se je začelo, ko se je nekega dne k njemu zatekla ženska, ki se je prej barvala doma, a se ji s pričesko, po tem, ko se je upokojila, preprosto ni več ljubilo ukvarjati. To terja denar in tudi čas. 

Da se razlika med narastkom in barvanimi lasmi ne bi videla, je Jacku predlagala, da jo postriže čisto na kratko, kar je zavrnil. Pobarval jo je na sivo. Trajalo je 10 ur. Njegova stranka je bila nad pričesko navdušena, saj je bila elegantna in živahna. 

Beseda se je hitro razširila in Jacka v njegovem salonu danes obiskujejo ženske iz vsega sveta. Jack pravi, da želi spremeniti način, na katerega se gleda na sive lase, in pokazati, kako mladostne so ženske lahko videti tudi s to barvo las.

Prispevek je bil prvotno objavljen na zurnal24.si.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close