Zbogom 2021 – Kaj obleči za novo leto?

17. december 2021
Powered by:

Zbogom 2021 – Kaj obleči za novo leto?

17. december 2021

Veseli december se poslavlja in v zraku je že čutiti vonj po silvestrovanju. Najdaljšo noč v letu je najlepše praznovati v krogu prijateljev in znancev, bodisi pod milim nebom ali nekje na toplem. Že veste, kje in kako se boste poslovili od starega leta ter – kar je najbolj pomembno – kaj boste oblekli?

Silvesterski večer od nas zahteva nekaj več truda in lesketanja kot katerikoli drugi večer v letu. V resnici ni nujno, da v novo leto stopite obdani z množico neznanih ljudi. Vse kaže, da tudi letošnji božično-novoletni prazniki ne bodo takšni, kot smo jih vajeni, pa vendar to še nikakor ne pomeni, da ne morejo biti nepozabni. 

Kaj narekujejo modni trendi?

Najdaljša noč v letu je odličen izgovor, da iz omar povlečemo svoja najljubša oblačila, v katera smo se na prvi pogled zaljubili že v trgovini, a jih preposto nismo nikoli oblekli, ker pač niso za vsak dan. Novo leto je odlična priložnost, da se pokažete v pravi luči, da preizkusite nekaj novega in da ob tem izgledate zavidljivo dobro. Vsako leto se pišejo novi modni trendi in tudi letos ni nič drugače. Da bi bili tudi sami oblečeni po najnovejši modi, imamo za vas nekaj nasvetov, ki jih velja upoštevati.

Vir: Reserved

Glamur za žur do jutranjih ur

Zagotovo vsi pogrešamo brezskrbno zabavanje v klubih, ko smo pred odhodom več ur posvetili ličenju, oblikovanju frizure ter izbiri najzapeljivejše obleke, kar jih premoremo. Bleščice so nepogrešljiv spremljevalec novoletnega večera. Nikakor ne morete zgrešili, če posežete bodisi po bleščeči obleki, suknjiču ali celo hlačah. Čeprav velja, da na zadnji dan v letu lahko pretiravamo, poskrbimo, da ne bomo izgledali kot novoletna jelka. To nikakor ne sovpada z definicijo glamurja. Če se torej odločite za bleščice, vam svetujemo, da jih kombinirate z enobarvnimi dodatki, bodisi s črnimi čevlji, plaščem, majico, hlačami in podobno. Kombinacij je praktično neskončno.

Vir: Reserved

Če pa želite, da vam je na najdaljšo noč v letu predvsem udobno, posezite po puloverju z zanimivim vzorcem, mogoče celo z bleščicami ali z živalskim potiskom, ter ga kombinirajte s svojo najljubšo obleko, krilom ali celo hlačami. 

Drznite si izstopati

Čeprav preprosta črna obleka nikdar ne bo strel v prazno, za novo leto velja preizkusiti nekaj bolj drznega. Medtem ko vsi posegajo po varnih izbirah, si vi drznite biti drugačni in na zabavi ukradite pozornost vsakomur, ki vas bo zagledal. Whowhatwear navaja, da so letos še posebno privlačne oprijete obleke, takšne, ki poudarjio vse vaše obline. Stopite iz cone udobja ter dajte priložnost oprijetim kombinezonom zanimivih barv, ki mimogrede predstavljajo izjemno elegantno, a obenem tudi udobno izbiro.

Vir: Reserved

Pogosto se prepozno lotimo načrtovanja novoletne odprave. V drugi polovici decembra so vsa elegantna oblačila že razprodana, mi pa se moramo zato zadovoljiti s stvarmi, ki jih najdemo v omari. Da letos temu ne bi bilo tako, Reserved v svoji najnovejši kolekciji Night Out predstavlja malo morje modnih kombinacij za zabavo. Rdeča nit kolekcije so božič in karnevali. Tokrat predstavlja mehke pletenine v kontrastu z bleščečimi materiali, ki mimogrede predstavljajo odličen način igranja z različnimi odtenki in teksturami. Kolekcijo elegantno dopolnjujejo moderni karirasti in črtasti vzorci, za piko na i pa se v ponudbi najdejo tudi klasični črni kompleti, srajce, jakne iz umetnega usnja, majice z bleščicami in obleke z naramnicami. Paleta barv je primerna sezoni, saj prevladujejo odtenki temno rdeče, temno zelene, sive in vedno elegantne črne.

Vir: Reserved

Kako bleščeče je preveč bleščeče?

Veliko modnih navdušencev nosi vse naenkrat – bleščeče obleke, veliko nakita, sijoča ličila – kaj kmalu se lahko vse zdi nekoliko pretirano. Izberite en izstopajoči del vaše obleke (na primer zanimiv par uhanov) ter ga kombinirajte z bolj nevtralnimi kosi. Modni dodatki so pogosto povsem pozabljen segment, ko pride do sestavljanja popolnega outfita. Malokdo ve, da le-ti oblačilom pravzaprav vdahnejo življenje in jih lepo povežejo skupaj. Zatorej še en nasvet: dobro razmislite o izbiri modnih dodatkov

Vir: Reserved

Bodite pripravljeni na nizke temperature

Glede na to, da smo letos priča kar hudi zimi, lahko predvidevamo, da se nas mraz ne bo usmilil niti na novoletni večer. Dobro se obujte, ne pozabite na dvojne nogavice, na dodaten pulover, jopo, šal, kapo in rokavice. Če boste zunaj, ko ura odbije polnoč, priporočamo, da posežete po višjih podplatih ali celo gležnjarjih. In ker dobro vemo, kako težko je najti tiste prave čevlje, ki so udobni in prisrčni naenkrat, smo za vas poiskali nekaj zanimivih idej, kako se pripraviti na praznični mraz.

Vir: Reserved

Reserved Night Out je poskrbel za vse, ki bodo novo leto preživeli pod milim nebom. Izbirate lahko med presenetljivo veliko izbiro obutve, kot so jodhpur škornji, teniske in nenazadnje tudi elegantni čevlji, ki so mimogrede odlična izbira v kombinaciji s smešnimi božičnimi nogavicami.

Dedek Mraz prihaja med nas – ste že poskrbeli za darila?

V noči med 31. decembrom in 1. januarjem, medtem ko smo zaposleni z zabavanjem in nazdravljanjem, nas obišče še zadnji dobri mož – dedek Mraz. Zdi se, da smo decembra zaposleni na polno, kar pomeni, da nam pogosto lahko kaj zbeži iz glave. V tem primeru darila. Kaj podariti svoji boljši polovici, tašči, najboljši prijateljici ali bratu? Brez skrbi. Vi samo poskrbite, da boste na silvestrovo izgledali kot iz škatlice, mi pa smo poiskali popolna darila za vaše najbližje.

Vir: Unsplash

Reserved vsako leto ponuja tisoč in eno idejo za darilo. In ker tudi sami dobro vedo, kako težko je izbrati popolno darilo za nežnejši spol, so se odločili, da kupcem olajšajo delo. V svoji najnovejši kolekciji ponujajo mične torbe – tako tiste v manjših dimenzijah, z okrasno verigo ali pa s prešito teksturo. Če pa vaša dama ni ljubiteljica torb, lahko posežete tudi po čevljih. Marilyn Monroe je nekoč rekla: »Dajte ženski čevelj in osvojila bo lahko ves svet.« V kakšnih čevljih pa boste svet osvojile ve, drage dame? Morda v povsem klasičnih salonarkah, škornjih s peto, mogoče celo s sandali s kvadratnim vrhom. Vse za uspeh lahko najdete v novi kolekciji Night Out.

Vir: Reserved

Čeprav se mnogim zdi, da je nakupovanje za dame zahtevno opravilo, pa je izbira darila za moške lahko pravi trn v peti. Pa vendar ima Reserved ponovno enega asa v rokavu, saj v njihovi novi kolekciji predstavljajo velik asortiman modnih dodatkov za moške. Najdete lahko praktično vse – od torb za okoli pasu, ovitkov za mobilni telefon pa vse do velikih prešitih nakupovalnih torb.

Tudi otroci lahko pridejo na svoj račun, saj Reserved Night Out ponuja malo morje smešnih prazničnih nogavic, puloverjev z zanimivimi potiski, oblek iz velurja z bleščicami in celo plišastih igrač. Kdo bi si mislil, da vse lahko najdeš v eni trgovini oziroma v eni sami kolekciji!

Style. Več novic

New Report

Close