Zdi se, da bo to hit frizura jeseni – odvzema leta in lahko se jo vzdržuje

24. september 2020

Zdi se, da bo to hit frizura jeseni – odvzema leta in lahko se jo vzdržuje

24. september 2020

Si upate?

Čeprav so dolgi lasje za ženske standard, od katerega ne odstopajo, mnoge zvezdnice, kot so Jennifer Lopez, Karlie Kloss, Jessica Chastain, Alexa Chung ali Katie Holmes, na najboljši način dokazujejo, da je srednja dolžina las absolutni hit letošnje jeseni.

View this post on Instagram

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Če razmišljate, da bi to jesen osvežili svojo frizuro, boste zadeli v polno, če se boste odločili za dolžino, ki ne presega ramen. Na to prisegajo tudi številne zvezdnice, ki so temu slogu zveste že nekaj časa.

Gre za klasično frizuro, ki nikoli ne gre iz mode, in poleg tega, da je zelo ženstvena, je, če je dobro postrižena, tudi zelo hvaležna za vzdrževanje, saj ne zahteva veliko nege. Pomembno je, da so lasje postriženi v plasteh, da se ustvari vtis večjega volumna.

Ljubiteljica dolgih las, Jennifer Lopez se je pred časom pogumno prepustila spretnim rokam frizerja Chrisa Appletona, ki je ustvaril videz, s katerim je videti veliko mlajša.

»To je zame popolna dolžina,«

 je zapisal slavni frizer.

View this post on Instagram

It’s the length for me 💫

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Velika ljubiteljica tako imenovane lob frizure (daljši paž) je tudi igralka Katie Holmes, ki ji tak slog zelo ustreza in poudarja njene nežne obrazne poteze.

Za frizura res ustreza vsem oblikam obraza, še posebej, če želite nekaj drugega, nimate pa poguma za radikalno spremembo. Zelo iskan je tudi paž neurejenega videza. Ležerna in očarljivo neurejena frizura, kateri je že leta zvesta britanska modna ikona Alexa Chung.

Nadgradite jo lahko tudi s francoskim frufrujem, ali pa s zelo kratkim, ki smo ga nosili kot otroci.

Zvezdniški frizer Tom Connell pravi, da so te frizure navdihnjene s slogom modne ikone 60-ih let Jane Birkin, ki je zelo rada nosila to dolžino.

Foto. Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close