“Želela sva si v troje, ostala pa je bolečina!”

Uredništvo, 08. december 2015.

Vroča zgodba o ljubezenskem trikotniku mlade Američanke, ki pa se konča precej nepredvidljivo …

Za nekatere je sprejemljiva samo monogamija, drugi bi rekli, da je neralna, precenjena. Mnogi menijo, da je poligamija bolj naravna. Kakorkoli, vsak partnerski odnos igra po svojih “pravilih”, pomembno je le, da ni prizadetih.

simon-nessman-sisley-fw14-adv-04

To je zgodba o mladi Američanki, ki je na internetu razkrila svoje doživetje in občutke v ljubezenskem trikotniku.

“Ne poznam veliko poligamnih parov, na žalost. S fantom sva od vsega začetka v srečni zvezi, uživala sva v novih izkušnjah. Recimo, da sva imela odprto vezo in nekoč sva prišla na idejo, da se nama pri najinih avanturah pridruži še ena ženska.

Šlo naj bi zgolj za seks in novo doživetje.

Kot naročeno sem kmalu naletela na sošolko. Bila je rdečelaska, svetle polti in je predstavljala tip ženske, ki sva ga iskala s fantom.

Spominjam se, da smo skupaj odšli na zabavo, kjer se je po nekaj kozarcih začela spogledovati z mojim fantom, kot tudi z menoj. Svoje namere pa je potrdila še s sporočilom po zabavi, da bi naju želela še videti.

Čez nekaj ur smo se že predajali užitkom strasti, seksualna napetost med nami je bila tako močna, da smo s predigro začeli že v dnevni sobi. Bilo je nepozabno.

simon-nessman-sisley-fw14-adv-07

Glede na naš prvi zmenek, sva si njene družbe še želela. Kmalu smo postali nerazdružljivi in skupaj hodili na večerje, v kino, na zabave… lahko bi rekli, da smo bili v vezi vsi trije.

Kmalu naju je spoznala tudi s svojo družino, na katero sva se precej navezala, kar je bilo daleč od prvotnih namenov. 

Nato pa se je zgodilo nepričakovano…moj fant me je zaprosil. V pričo nje. Bolj kot vse, sem si želela, da bi bila ona moja poročna priča.

Čez čas pa je bilo opaziti, da se najina “prijateljica ” počasi oddaljuje. Sprva je začela sama obiskovati zabave, kasneje pa se je zgodilo, da kadarkoli smo nekam odšli skupaj, se je ona izgubila z drugimi moškimi. Odšla je.

Ostal je le še spomin, ki boli.

Nikoli si nisva zamišljala, da bi se lahko zaljubila v tretjo osebo, od katere sva želela samo seks.”

Če si še tako zatiskamo oči, se to dogaja okoli nas. Za nekatere nedopustno, nerazumljivo in sprevrženo. Za druge nekaj povsem normalnega in poživljajočega, morda celo način, kako obuditi vezo, katere ogenj je usahnil.

Nekaj vročih debat na temo odnosov, si lahko preberete tudi na forumu Sex v mestu.

Foto: Sisley

O avtorju

Uredništvo

New Report

Close