Želite izvedeti, kako mehki so oblaki? Zdaj lahko!

04. maj 2022

Želite izvedeti, kako mehki so oblaki? Zdaj lahko!

04. maj 2022
Foto: Pexels

Nova Kiehl’sova krema za obraz vas bo s svojo mehko teksturo ponesla med oblake, vonj sivke pa vas bo zazibal v miren spanec.

Znamka Kiehl’s, ki je leta 2010 postala vodilna blagovna znamka med obraznimi olji, je v svojo linijo Midnigh Recovery, ki pomaga obnoviti kožo tekom noči, dodala še nočno kremo.

Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream pomaga obnoviti zaščitni lipidni sloj kože. Formula z 98 odstotki sestavin naravnega izvora pomaga ohranjati vlago in do jutra opazno zapolni pore ter tako poskrbi za mehkejšo kožo mlajšega videza. Edinstvena tekstura, ki spominja na oblake, ponuja luksuzno senzorično izkušnjo s pomirjujočim vonjem sivke, zaradi česar je popolna za nanos pred spanjem.

Foto: Kiehl’s

Krema, ki briše znake nenaspanosti

Formula je poleg učinkovitosti mešanice rastlinskih olj obogatena z novo tehnologijo emulgiranja na podlagi tekočih kristalov in vsebuje učinkovite sestavine ter rastlinska olja, bogata z omega-6 in omega-3 maščobnimi kislinami.

“Na podlagi kliničnih testiranj in testiranj med potrošniki, ki trpijo zaradi pomanjkanja spanja, smo odkrili vidne poškodbe kože, vključno z zmanjšano količino lipidov in izgubo vlage, ki lahko brez tretmaja postanejo trajne in privedejo do opaznih znakov staranja,” pojasnjuje dr. Nancy Ilaya, globalna znanstvena direktorica blagovne znamke Kiehl’s.

Foto: Pexels

“Da bi te znake na obrazu omilili, smo si zamislili kremo z rastlinskimi sestavinami, bogato z omega maščobnimi kislinami, za obnovo lipidnega sloja. Formula olja v vodi uporablja edinstveni emulgator tekočih kristalov, ki ujame kapljice olja in jih vgradi v površino kože, s čimer zagotovi dolgotrajno vlaženje in učinek obnove lipidne pregrade.”

Sliši se obetavno, kajne?

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close