Ženske, ki moškim prinašajo srečo …

19. avgust 2020

Ženske, ki moškim prinašajo srečo …

19. avgust 2020

Za moškega je najbolj pomembno, da v življenju najdejo dobro službo in ženo.

Včasih je za moškega bolj pomembno, da si najprej najde ženo, s pomočjo katere bo odkril svojo usodo. Velika sreča je, če najde žensko, ki mu prinaša srečo. Če sreča tako žensko, ni pomembno, koliko je stara, lepa in kakšen značaj ima – pomembno je le, da je tisto, kar potrebujejo.

Margaret Brown, slavna humanitarka, ki je doživela brodolom Titanika, se je v mladosti poročila z revnim moškim. Njena ljubezen je moža dvignila v nebesa, saj je imel podporo pri vsem, česar se je lotil. In čeprav so mnogi mislili, da je nor, ker je bil iskalec zlata, je podpirala njegovo raziskovanje. Kmalu je našel zlato žilo in par je postal zelo bogat.

Agatha Christie se je poročila s 16 let mlajšim arheologom. Takrat je bil to škandal svetovnih razsežnosti. Agatha ni bila mlada, niti ne lepa, poleg tega pa še ločena, a je možu prinesla srečo. Takrat še neznani arheolog je ubogal slavno pisateljico in kopal na mestu, kjer mu je svetovala. Kmalu je našel starodavno mesto in zahvaljujoč najdbi, je postal znan in bogat arheolog.

Josephine, čeprav je Napoleona varala, je tako blagodejno vplivala na njegovo usodo, da je postal cesar in osvojil pol sveta. Ko sta se razšla, je sreča zapustila Napoleona.

Obstajajo torej ženske, ki njihovemu možu prinesejo pravo srečo. Skoraj vsi veliki možje so imeli ob sebi takšne ženske.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close