Ženske lastnosti, ki moške odbijajo in dolgočasijo!

21. oktober 2023

Ženske lastnosti, ki moške odbijajo in dolgočasijo!

21. oktober 2023
Foto: Spotlight/Launchmetrics

Ženske lastnosti, ki moške odbijajo in dolgočasijo!

21. oktober 2023
Foto: Spotlight/Launchmetrics

Popolne ženske seveda ne obstajajo, a vseeno so to lastnosti, ki poleg negotovosti in igre, da vas je težko ujeti, moške najbolj odbijajo.

Vsak od nas do trenutka, ko sreča osebo, s katero želi preživeti svoje življenje, sanja o popolnem partnerju. Takrat pogosto razmišljamo, katere lastnosti bi morala ta oseba imeti in kako bi bila videti. Tako tudi moški v svoji glavi ustvarjajo podobo popolne ženske. In ta ne sme imeti naslednjih značilnosti.

Igranje neumnice

Če ste ženska, ki misli, da moški ne želijo, da ste pametne, pomislite še enkrat. Zdrave moške privlačijo samozavestne, srečne in pametne ženske. Bistvo zmenkov je, da najprej najdete nekoga, s katerim bi si želeli biti, ne pa da najdete kar vsakega moškega, ki vam je všeč. Si želite preživeti življenje z moškim, ki ne ceni vaše inteligence (ali česar koli drugega v vas)? Če ne ceni tega, kar ste, in ne ceni vaše bistrosti, vajino razmerje ni pravo razmerje.

Čustvena nestabilnost in odvisnost

Moški se bodo vezali z žensko, ki je neodvisna in samostojna in mu bo v pravem trenutku znala pokazati, kaj čuti do njega ter mu dodeliti pravo mesto v svojem življenju. Ko ženska po nekaj zmenkih poskuša vzpostaviti čustveno razmerje, v katerem sta drug od drugega odvisna, se moški običajno ustraši in želi pobegniti. Normalno je, da želite svojemu moškemu izraziti svoja čustva, vendar ne pretiravajte. Pustite mu prostor, da vas osvoji, ne predajte se takoj.

Foto: Profimedia

Ženska brez svojega mnenja

Popoln način, da odbijete moškega od sebe je, da se pretvorite vanj. To velja v primeru, ko ženska izgubi svojo identiteto, svoje mnenje ter zna le kimati z glavo na in za vse, kar njen partner pravi. Za uspešno in dolgotrajno zvezo je potrebno imeti podobna mnenja, vendar če se boste z vsem strinjali s svojim moškim, da bi se izognili razpravi, bo vašemu moškemu hitro postalo dolgčas.

Aroganca in neiskrenost

Nihče noče ob sebi arogantne in ponižujoče osebe, še posebej ne moški. Ko se to zgodi, moški ne nasprotuje njeni inteligenci, temveč njenemu odnosu in nespoštovanju. Arogance namreč ne smete enačiti s samozavestjo. Moški imajo radi osebo, ki se je sposobna pogovarjati z vsem in v vsaki situaciji dostojno in prijazno komunicirati. Če se boste pri tem še pretvarjale, da ste nekaj, kar v resnici niste, bo moški hitro pobral šila in kopita. Ženske pogosto govorijo o tem, da se počutijo izdane, kadar moški z njimi ni iskren. To je lekcija, ki velja za obe smeri.

Finančna odvisnost

Ko gre za denar, so stvari malo bolj zapletene. Nekateri moški radi finančno pomagajo svoji izbranki, vendar je žal meja med zadovoljstvom in obremenitvijo zelo tanka. Previdni morate biti, da ne pretiravate s finančno zasvojenostjo, tudi če vaš moški želi biti kavalir in od časa do časa, kaj plačati. Pokažite mu, da je njegova finančna podpora samo lepa gesta, in ne nujen dejavnik v vajinem razmerju. Nikar ne pričakujte ali celo pogojujte dragih daril v zameno za vašo naklonjenost.

Foto: Unsplash

Nenehno pritoževanje in nerganje

Razlog, da morda ne dobite tistega, kar si želite, je v tem, da niste spretni v komunikaciji. Namesto da se pritožujete nad tem, česar si ne želite, prosite za to, kar si želite. Kadar imate pričakovanja in ta niso bila jasno izražena, se boste verjetno odzvali negativno in boste razočarani, razočarani, jezni ali prizadeti. Večina moških nas želi zadovoljiti, a morate biti hvaležne.

Večina moških si želi srečno žensko, pritoževanje in tarnanje pa kažeta na to, da niste srečni ali da ste preveč kritični. Če se boste preveč pritoževali čez vse, hrano v restavraciji, soseda, kavo in sodelavce, bo kaj kmalu dojel, da bo med njegovo odsotnostjo v tvoji družbi on tisti, čez katerega se boste pritoževali. In verjemite, noben moški ne želi, da svojim prijateljicam razkrivate podrobnosti vašega odnosa, kaj vas moti na njem in kaj počneta med rjuhami (četudi je v tem briljanten).

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close