Ženske nad 50, ki jih odlikuje odličen modni slog

15. november 2017

8 žensk, ki vodi svoje bloge in ustvarja svoje trende.

V času hitre mode je vselej prisoten občutek, da se vsi ravnamo po tem, da bi bili čim bolj mladostni in trendovski. A zakaj ne bi bile naš navdih ženske različnih starosti? Obstaja kar nekaj žensk starih nad petdeset let s svojimi blogi in odličnim smislom za modo. Spodaj vam predstavljamo osem žensk, ki so ostale zveste svojemu slogu in ga kombinirajo z novimi trendi.

Lyn Slater – Accidental Icon

63-letna modna navdušenka ima odličen smisel za slog in je navdih za ženske vseh let, saj dokazuje, da je kombinacija udobja in osebnega sloga najbolj šik.

Sarah Jane Adams

Drzna in zanimiva moda je tisto, kar lahko pričakujete od izdelovalke nakita, modela in ikone Instagrama Sarah Jane Adams. Nikoli je ne prestrašijo žive barve ter potiski in očitno je, da v modi zelo uživa.

Baddie Winkle

Na Instagramu ji sledi skoraj tri milijone sledilcev, ki se navdušujejo nad njenim nenavadnim, mladostnim slogom in razposajeno osebnostjo. Pri 88 letih nima namena, da bi se malce ustavila in umirila svoj slog.

Bag and a Berer

Melanie Kobayashi je blogerka iz Vancouvera, ki stoji za blogom Bag and a Beret. 53-letnica kombinira vintage, zanimive potiske in različne barve, pri tem pa ustvari popolnoma edinstven in samosvoj videz.

Carine Roitfeld

Če iščete pariško inspiracijo, se obrnite na nekdanjo urednico pariškega Voguea in legendarno stilistko Carine Roitfeld.

Fashion Over Fifty

Wendy Packer je s svojim blogom z naslovom Fashion Over Fifty želela dokazati, da je staranje pozitiven proces, hkrati pa deli nasvete in ideje o slogu ter modi.

Not Dead Yet Style

Z mešanjem vintage in modernih oblačil, Patti Gibbons predstavlja svojo ustvarjalno plat.

Natalie Massenet

Kot ustanoviteljica znamke Net-a-Porter, je nekdanja modna urednica Natalie Massenet zagotovo kraljica mode. Vedno brezhibno oblečena 52-letnica umetniško kombinira najnovejše kose s klasičnimi, s čimer ustvari ultra eleganten videz.

 

Foto: Pinterest

New Report

Close