Ženske, rojene v tem znaku, so kraljice vsake zabave!

19. avgust 2020

Ženske, rojene v tem znaku, so kraljice vsake zabave!

19. avgust 2020

Zakaj je življenje z njo veliko lepše?

Osebe, rojene v znamenju Leva, zahvaljujoč svoji topli osebnosti, čarobni energiji in navdušenju, privlačijo ljudi okoli sebe kot magnet. Njeni prijatelji so pogosto pravi oboževalci, saj jo nenehno občudujejo.

Velikodušna »levinja« rada ugaja svojim prijateljem in je mnogim najboljša prijateljica. Svojih prijateljev nikoli ne bo pustila na cedilu in odpustila jim bo čisto vse – razen izdaje.

Levi so znani po svojem borbenem duhu. Poleg tega so levi zelo zvesti prijatelji in se bodo borili le s tistimi, ki to niso. To je točno tisto, kar imajo njihovi prijatelji najbolj radi – zvestoba in pripravljenost za boj proti drugim.

Če se je vaša najboljša prijateljica rodila v znamenju Leva, pomeni, da nedvomno ne uživate v mirnem življenju, ampak je vajino skupno življenje prepleteno z dogodivščinami in zabavo. Kot pravijo Američani: so središče vsake zabave.

Z Levinjami res ni nikoli dolgčas. Znano je, da jim središče pozornosti ustreza, toda v nasprotju z drugimi znaki, pozornost rade delijo s prijatelji, saj je zabava še boljša, če so poleg tudi oni.

Levinje so zelo popularne in vsi jih imajo radi, poleg tega pa so močne voditeljice, na katere se ljudje radi obračajo, ko potrebujejo pomoč ali nasvet.

Vaša najboljša prijateljica Levinja je seveda rada v središču pozornosti, vendar je tam tudi zato, da vam pomaga, da ste še bolj uspešni in vam priskoči na pomoč, ko jo potrebujete. Ker se levi ne bojijo niti najmočnejših ljudi, jo je zato čudovito imeti ob sebi.

Levi so zagotovo eno najbolj prevladujočih znamenj. So zelo karizmatični in navadno središče vsake zabave, zaradi česar jih včasih malce zanese. Najboljši prijatelj levov je Kozorog. Kdo drug bo z oblaka nazaj na zemljo spustil zaneseno Levinjo kot prijateljica Kozoroginja, ki trdno z obema nogama stoji na tleh.

Umirjenost, resnost in zvestoba so tisto, kar Lev resnično ceni pri Kozorogu. Zaradi teh lastnosti mu zaupa, zato mu prej omenjeni sestop z oblakov ne bo nikoli zameril.

Ženska, rojena v znamenju Leva, ima značilen slog nakupovanja. Videti Levinjo samo pri nakupovanju je redek prizor. V šoping s seboj rada vzame prijateljice, ki jih ne rabi zaradi nasvetov, ampak zato, da jo pohvalijo.

V kabini se bo z veseljem pogledala v ogledalo z vseh strani, pohvale na račun njenega videza pa bodo deževale z vseh strani.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close