Ženstveni kosi v pastelnih barvah za nove modne začetke

15. marec 2021

Ženstveni kosi v pastelnih barvah za nove modne začetke

15. marec 2021

Vstopite v pomlad z lahkotnimi, nežnimi, naravnimi in elegantnimi pastelnimi barvami najnovejše kolekcije Deichmann! V ospredju bodo domiselni dodatki in poudarki ter minimalistični dizajn v razkošnih, svetlih barvah, ki bo odlično dopolnil vaš pomladni stil.

ZAPELJIVI ELEGANTNI SALONARJI V PASTELNIH BARVAH

Poslovni sestanek, romantični zmenek ali pa sprehod po mestu z najboljšo prijateljico – ženstveni salonarji v pastelnih barvah bodo zagotovo pritegnili pozornost. Vsestranski in vedno priljubljeni salonarji bodo popestrili in zapeljivo dopolnili vsako obleko, široke hlače ali kostim. To pomlad pa vas bomo še posebej razvajali z okroglimi konicami in modnimi blok petami.

Priljubljeni slingback salonarji so prav tako dobili svoje različice v živahnejših barvnih odtenkih in bodo zagotovo razveselili vsako modno navdušenko.

RECITE “DA” V ROMANTIČNEM STILU

Najpomembnejši korak v življenju vsake ženske mora imeti romantični pridih. Vsaka nevesta je drugačna, zato si želi tudi popoln poročni čevelj, ki se odlično ujema z izbrano obleko.

Prva lastna Deichmannova poročna kolekcija bo zagotovo pričarala pravo romantično razpoloženje na vaši poroki in vas prepričala s svojimi ljubkimi, raznovrstnimi modeli, ki segajo vse od elegantnih klasičnih salonarjev v snežno beli, pudrasti ali bež različici, do modnih belih elegantnih superg s svilnatimi vezalkami ali minimalističnimi dizajnerskimi dodatki.

Obarvajte svojo pomlad v nežnih, romantičnih barvah in osvežite svojo garderobo s trendnimi modnimi kosi, s katerimi boste zažarele!

Najnovejša modna kolekcija pomlad/poletje je že na voljo v vseh poslovalnicah Deichmann po Sloveniji.

Več informacij poiščite na www.deichmann.com

Avtor
Piše

Eva Doljak

Style. Več novic

New Report

Close