Zgodbe slavnih: Pierce Brosnan preživel krute udarce usode in postal 007

29. maj 2019

Zgodbe slavnih: Pierce Brosnan preživel krute udarce usode in postal 007

29. maj 2019

Slavni irski igralec in eden najbolj seksi moških na svetu, je 16. maja praznoval 66 let. Zdaj ni več lomilec src, redno moli in obiskuje cerkev. Življenje ga je še drugič osrečilo z ljubeznijo!

Ljubljencu žensk je bila namenjena svetovna slava in izjemna igralska kariera, v kateri so mnoge filmske uspešnice. A lepemu Brosnanu kot mnogim drugim življenje ni prizanašalo, pač pa ga je udarilo z več tragedijami, od katerih si igralec, kot pravi sam, ‘nikoli ne bo povsem opomogel‘.

Mlada Pierceova družinica še pred očetovo slavo in vlogami o Bondu 007

Začelo se je kot pravljica, ko je 27-letni, tedaj še nadebudni igralec, osvojil srce avstralske igralke Cassandre Harris, ki ji je večno ljubezen prisegel leta 1980. Kdo ve, kaj bi v resnici postalo iz njega, če njegova pametna žena ne bi vztrajala, naj Pierce poskusi srečo v Hollywoodu.

Pierce in njegova žena Cassandra, ko ji smrt še ni grozila s koso

Tako je Pierce prav ženi Cassandri lahko hvaležen za bleščečo h’woodsko kariero. V zakonu so se rodili trije otroci, Charlotte Brosnan, Sean Brosnan in Christopher Brosnan. Ljubezenska idila je trajala le 11 let, Cass je leta 1991 umrla, stara komaj 42 let, za rakom na jajčnikih. Igralec se je zlomil, padel v depresijo, mesece ni hodil iz hiše, pri življenju so ga držali le otroci.

Pierce z ljubljeno hčerko Charlotte, ki je tako kot njena mama Cassandra umrla za rakom

Kruta usoda se je ponovno poigrala s Pierceom in mu dala najtršo klofuto: leta 2013 je za enako boleznijo umrla njegova in Cassandrina edina hči Charlotte, v času smrti je bila le slabo leto starejša od pokojne mame.

“Gledati osebo, ki jo ljubite in ji življenje jemlje kruta bolezen, je močna žalost, ta zato postane sestavni del vaše psihe. Za roko sem najprej držal velikodušno, močno, prelepo roko svoje prve žene Cass, ko je umrla zaradi raka jajčnikov. In potem sem držal za roko še svojo prečudovito in vselej duhovito hčer Charlotte, ki je enako, kot njena mama, umrla od te dedno nasledne krute bolezni,”

je s trpljenjem v glasu izpovedal igralec.

Nepozaben in srčen igralec, zelo verjetno najboljši filmski tajni agent 007

Ostal je vdovec, igralec in oče samohranilec, povsem obupan in razočaran nad življenjem, a še dobro, da ni do konca obnemogel, saj je 3 leta po smrti prve žene srečal novinarko Keely Shaye Smith, od katere je 10 let starejši.

Novinarka Keely Shaye Smith je Piercu vrnila upanje in ljubezen

Ženska, ki ni lepotica, je pa prijazna in simpatična, je dobila najbolj zaželenega vdovca v filmski meki. Kljub povprečnemu videzu in preveliki telesni teži je njeno toplo srce takoj prevzelo igralca.

“Ali veste, da ne morem več živeti brez moči, ki jo Keely nosi v sebi? Samo pogledam jo, pa ves zadrhtim”,

je pred leti priznal Pierce v intervjuju.

Skupaj sta že 25 let, uradno sta se poročila leta 2001. Keely mu je rodila še dva sinova – Dylana in Parisa. Pierce in Keely sta še vedno zaljubljena kot najstnika, držita se za roke, kamorkoli gresta in si javno izkazujeta nežnosti.

Pierce se je še drugič poročil, Keely mu je rodila dva sinova

“Vem, kako je, če si vdovec, vem pa tudi, kašken je občutek, če ljubezen ponovno najdeš ali ona tebe. Vedno je upanje, a v življenju je preveč vzponov in padcev. Kljub ljubezni do Keely pa Cassandre ne bom nikoli pozabil,”

je dodal slavni igralec.

Še nikoli srečnejši Pierce: naj le ostane tako!

Pierca spremljajo smola in tragični udarci usode že od malega, saj sta ga zapustila oče in nato še mama, vzgajala sta ga siromašna dedek in babica. Zato je jasno, da se Pierce izjemno naveže na ljubljeno osebo in ne prenese misli na razhod ali smrt in ga zato ta tako grozno prizadane.

Keely in Pierce slavita že 25 skupnih in vse srečnejših let

Očeta je srečal enkrat, leta 1984, skupaj sta preživela popoldne. Matere ni videl nikoli več. Globoke čustvene rane in psihološke travme je zacelila šele Keely, njegova druga žena. Pierce se je še čvrsteje oprijel katoliške vere, ki sta mu jo približala že babica in dedek. Molitev in obisk maše sta zelo pomebna za Pierca, ki prav tako verjame v življenje po smrti.

D. S.

Foto: Elle, People, Celebuzz, SundayDriving, YouTube, Premium Trade

Style. Več novic

New Report

Close