Znamenita kozmetika Kiehl's je v Ljubljani odprla že drugo poslovalnico

18. november 2022

Znamenita kozmetika Kiehl's je v Ljubljani odprla že drugo poslovalnico

18. november 2022
Foto: Kiehl's

Štiri leta po tem, ko je v Maxi Ljubljana odprla prvo.

Kiehl’s Since 1851, znamenita ameriška blagovna znamka, specializirana za ustvarjanje formul za nego kože in las, je odprla že drugo poslovalnico v Sloveniji, svoj kotiček v trgovini Müller BTC v Ljubljani.

Znamka tudi v njem ostaja zvesta svoji dediščini v smislu vrhunske ponudbe storitev, ki jih ponuja strankam po vsem svetu. Vsi člani prodajnega osebja Kiehl’s nadaljujejo z načinom obravnave strank, kot zapoveduje izročilo znamke, zato so poleg poznavanja sestavin in formulacij, v duhu lekarniške tradicije, usposobljeni predlagati tretmaje in režime nege kože in las.

Tako kot v vseh trgovinah Kiehl’s po svetu bo tudi novo odprt Kiehl’sov kotiček v Müller BTC v Ljubljani uporabljal prepoznaven concept blagovne znamke “Try before you buy” – preizkusi pred nakupom, ki strankam omogoča, da v domačem okolju preizkusijo dopolnilne vzorce.

Foto: Kiehl’s
Foto: Kiehl’s

Na voljo že na treh prodajnih mestih

Kiehl’s je od odprtja svoje prve lekarne v New Yorku leta 1851 postal prepoznavno ime v industriji nege kože, saj svojim strankam ponuja svoje najboljše formule, zasnovane na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj in edinstvenih naravnih učinkovin.

Znamka je na slovenskem trgu tako prisotna že na dveh lokacijah; poleg Müllerja je od leta 2018 na voljo v Maxi Ljubljana, obenem pa deluje tudi preko spletne trgovine www.kiehls.si.

Foto: Kiehl’s
Foto: Kiehl’s

V Müllerju pa je šel še korak dlje, saj je novi kotiček v trgovini postavljen skladno s trajnostnimi načeli. Od ustanovitve leta 1851 blagovna znamka stremi k napredku – od odgovorne zasnove izdelkov, embalaže, proizvodnje do podpore skupnosti in zmanjševanju negativnega vpliva na okolje.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close